Julia Roberts nije tip zvijezde koja se pod svaku cijenu želi pojaviti u javnosti. Upravo suprotno, vrlo pažljivo dozira svoje dolaske na razna događanja i kada odradi promociju za svoje filmske projekte, uglavnom se pritaji na dulje vrijeme.

Galerija Julia Roberts na dodjeli Zlatnih globusa 1990. godine Julia Roberts u prugastom kostimu na Zlatnim globusima 1991. godine Julia Roberts na gala večeri organizacije SeriousFun +2 Julia Roberts u kombinaciji Thoma Brownea

Uz događanja poput Oscara i ostalih dodjela filmskih nagrada, iz kuće je još mogu izvući samo inicijative koje podupire. Jedna od njih je i organizacija SeriousFun, koja je u New Yorku održala gala večeru.

Julia Roberts u kombinaciji Thoma Brownea Julia Roberts u kombinaciji Thoma Brownea (Foto: Profimedia)

Organizacija koju je 1988. godine osnovao legendarni holivudski glumac Paul Newman posvećena je radu s djecom koja boluju od teških bolesti te njihovim članovima obitelji. SeriousFun organizira kampove i razne tipove programa, a dosad su njima obuhvatili više od 1,3 milijuna djece u više od 40 zemalja svijeta.

Gala večera organizirana je u njujorškom centru Lincoln na Manhattanu, a lijepa Julia stigla je na događanje u vrlo zanimljivoj odjevnoj kombinaciji koja će se najviše svidjeti ljubiteljicama prugastog uzorka.

Julia Roberts u kombinaciji Thoma Brownea Julia Roberts u kombinaciji Thoma Brownea (Foto: Afp)

Naime, stilistica Elizabeth Stewart odjenula ju je u prugasti kostim Thoma Brownea. Ispod sakoa Julia je nosila klasičnu bijelu košulju i kravatu. Mnoge je ta kombinacija asocirala na dva sad već legendarna izdanja obožavane filmske dive.

Julia Roberts na dodjeli Zlatnih globusa 1990. godine Julia Roberts na dodjeli Zlatnih globusa 1990. godine (Foto: Profimedia)

Julia je 1990. godine na dodjelu Zlatnih globusa došla u sivom muškom odijelu i kravati, a godinu kasnije za dodjelu iste nagrade odabrala je dvodijelni prugasti kostim.

Julia Roberts u prugastom kostimu na Zlatnim globusima 1991. godine Julia Roberts u prugastom kostimu na Zlatnim globusima 1991. godine (Foto: Profimedia)

Upravo je zato najnovije izdanje za štovatelje njezina stila bilo poput spoja tih dviju kultnih kombinacija.

Kostim nije bio jedini prugasti element tog izdanja - stilistica ga je nadogradila predimenzioniranim prugastim sakoom, ali je odabrala model s drugačijim bojama. Kada je u pitanju obuća, Julia je ostala vjerna oksfordicama s visokom potpeticom koje često nosi u ovakvim prigodama.

Julia Roberts na gala večeri organizacije SeriousFun Julia Roberts na gala večeri organizacije SeriousFun (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju