Puno bjeline u prostoru uvijek izgleda elegantno, nenametljivo i privlačno te mu daje dodatnu svjetlost, a može ga i učiniti vizualno većim. Možda nije najzahvalnija za održavanje, ali prevladavjuća bijela prostor će učiniti prekrasnim, što dokazuje i kuća u nizozemskom gradu Nijmegenu.

Galerija

Bijela i svijetlo drvo kombinacija su iz snova, a znaju to i vlasnici ove šarmantne kuće u kojoj je sve uređeno tip-top. Detalji poput pletenog stolića u dnevnom boravku i krznenih prekrivača čine da se još više zaljubimo u ovaj topli dom.

Kuća puna bjeline, šarma i neodoljivog domaćeg ugođaja - 1 Foto: Living4media

Bez pretrpavanja prostora uredili su dom koji odiše prozračnošću, šarmom i toplinom, a i krasan vanjski prostor uređen za boravak na otvorenom. Na terasi se može boraviti i po hladnijem vremenu jer ima peć na drva, a i unutrašnji dio kuće ima grijanje na drva što joj daje domaći ugođaj.

Kuća puna bjeline, šarma i neodoljivog domaćeg ugođaja - 9 Foto: Living4media

Nizozemci su ljubitelji minimalizma što se očituje i u uređenju ovog prostora za život, ali opet da ima dušu i osobnost. A u ovoj prelijepoj kući to je svakako postignuto pa možda i vas inspirira da u vlastitom domu uredite nešto slično.

Kuća puna bjeline, šarma i neodoljivog domaćeg ugođaja - 2 Foto: Living4media

Kuća puna bjeline, šarma i neodoljivog domaćeg ugođaja - 4 Foto: Living4media

Famozan stan u Kaštel Kambelovcu za koji mnogi pogrešno misle da ga je uređivao dizajner, a ne domaćica i mama dvoje djece

Martina iz Martina svoj je jesenski dom uredila besprijekorno, ali vrt je prava senzacija