Kim Cattrall bila je gošća na događanju Power of Women, koji organizira cijenjeni showbusiness magazin Variety. Tijekom svečanosti zvijezda "Seksa i grada" održala je dojmljivi govor u kojem je istaknula važnost riječi "ne".

Galerija

Reći 'ne' prošlosti znači reći 'da' budućnosti jer vi ste scenarist u filmu vlastitog života. Riječ 'ne' ponekad teško putuje od mozga do jezika. Čak i danas (šokantno) postoje situacije u kojima se ženska prava ili mišljenje ne uzimaju u obzir, što tu osnovnu riječ čiji još važnijom, istaknula je Kim Cattrall u svojem govoru na događanju Variety's 2022 Power of Women.

Kim Cattrall na događanju Power of Women magazina Variety - 6 Foto: Guliver image

Glumica je dodala kako je tijekom karijere naučila reći ''ne'' bullyingu, poslovnim sastancima u nečijoj hotelskoj sobi, situacijama u kojima ne uživa, a ''ne'' je rekla i sudjelovanju u seriji "I tek tako...", nastavku "Seksa i grada".

Kim Cattrall na događanju Power of Women magazina Variety - 2 Foto: Profimedia

Na događanju koje slavi i odaje čast snažnim ženama Kim se susrela sa starim znancima iz "Seksa i grada", kreatorom serije Darrenom Starom, dizajnericom kostima Patriciom Field i autoricom Candace Bushnell, koji također nisu sudjelovali u nastavku "I tek tako...". Osim impresivnim govorom, Kim Cattrall ostavila je snažan dojam i izborom outfita za večer.

Ma kakav botoks! 10 slavnih žena kojima bore tako dobro stoje

Kim Cattrall: 10 životnih lekcija koje bi potpisala i Samantha Jones

Glumica je nosila crno odijelo sačinjeno od užih hlača i strukiranog sakoa, ispod kojeg je nosila dekoltiranu bež bluzu od sjajnog materijala. Odijelo je lijepo naglasilo fantastičnu figuru 65-godišnje Kim, a spojila ga je sa sivim štiklama od tkanine, u čijem se dizajnu ističu otvorena peta, izražajni špic i mašnica. Elegantni stajling plavokosa glumica podigla je zlatnim nakitom u obliku visećih naušnica i prstena.

Kim Cattrall na događanju Power of Women magazina Variety - 5 Foto: Profimedia