Nakon Uskrsa počeo je dio godine obilježen, između ostalog, prvim pričestima i krizmama, a tu su i krštenja. Od spomenutih prigoda, u dvjema sudjeluju i kumovi i kume.

Galerija

Ova posebna čast zahtijeva i posebniju odjevnu kombinaciju, pa su buduće krsne i krizmane kume u potrazi za savršenim odjevnim komadima u kojima će zablistati uz svoju kumčad.

Proljeće je godišnje doba koje za ovakve situacije nudi razne mogućnosti, pa se osim za omiljene haljine, sve više kuma odlučuje i za kombinezone i odijela.

Ponuda trgovina uistinu je bogata, zbog čega je moguće pronaći savršene komade za svačiji ukus, od onih jednobojnih do komada s uzorkom. Haljine jednako divno izgledaju u midi i maksi dužinama, a trenutno su u ponudi odijela u najdivnijim bojama. Naravno, tu je uvijek i bijela klasika.

Za sve dame pred kojima je kumstvo na krštenju ili krizmi, u našoj galeriji izdvojili smo 15 haljina, kombinezona i odijela koji mogu biti savršen izbor za ove prigode. Na vama je samo da odaberete opciju koja vam najviše odgovara i, naravno, radi se o komadima koje možete nositi i u svim drugim prigodama.

Stradivarius, 249,90 + 179,90 kn Foto: Internetska stranica proizvođača

Sinsay, 139,90 kn Foto: Internetska stranica proizvođača

Next, 283 kn Foto: Internetska stranica proizvođača