Noć uoči krunidbe kralja Charlesa upriličeno je druženje sa slavnim gostima na britanskom dvoru. Španjolska kraljica Letizija bila je jedna od poznatih uzvanica na događanju te je i ovoga puta plijenila pozornost svojim modnim izborima.

Galerija

Kraljica Letizia za svečane prilike i protokolarna događanja obično bira odjeću i modne dodatke španjolskih brendova. Na zabavi uoči krunidbe kralja Charlesa povjerenje je povjerila britanskoj dizajnerici.

Točnije nosila je zelenu haljinu s kratkim rukavima s potpisom Victorije Beckham iz njezine kolekcije za proljeće / ljeto 2023. godine.

Kraljica Letizia u haljini s potpisom Victorije Beckham Foto: Profimedia

Ova midi haljina A kroja napravljena je od lepršave viskoze te je nabrana na predjelu struka. Originalno se prodavala po cijeni od 970 eura, no rasprodana je.

Španjolska kraljica Letizia haljinu je sparila s klasičnim salonkama i dugom pismom-torbicom, a cijelu kombinaciju zaokružila s nekoliko decentnih komada nakita.

Haljina s potpisom Victorije Beckham iz kolekcije za proljeće / ljeto 2023. Foto: Internetske stranice proizvođača

Istu haljinu na pariškom Tjednu mode, pak, nosila je američka manekenka Bella Hadid. Uz haljinu je imala duge čizme od lateksa s visokom potpeticom i odgovarajuće crne rukavice do iznad lakta napravljene od istog materijala.

Bella Hadid nosila ja reviju Victorije Beckham na Tjednu mode u Parizu Foto: Profimedia

Elegantna zelena haljina iz ovogodišnje kolekcije Victorije Beckham za proljeće / ljeto svidjela se i američkoj manekenki Kendall Jenner koja ju je nosila na jednom događanju u Dubaiju ranije ove godine.

Kome bolje pristaje? 10 parova poznatih žena koje su nosile istu haljinu na crvenom tepihu

Kojoj dami bolje stoji isti model hulahopki - J.Lo ili Anne Hathaway?

Kendall je inspiraciju za izdanje potražila u originalnom stajlingu s modne piste te je haljinu nosila uz odgovarajuće crne rukavice od lateksa. Na nogama je, pak, nosila crne kožnate čizme visokih sara do koljena.

Kojoj dami bolje stoji ista haljina Victorije Beckham. Pogledajte dobro fotografije, pa dajte svoj sud u našoj anketi.