Noć uoči krunidbe kralja Charlesa upriličeno je druženje sa slavnim gostima na britanskom dvoru. Španjolska kraljica Letizija bila je jedna od poznatih uzvanica na događanju te je i ovoga puta plijenila pozornost svojim modnim izborima.

Galerija Kraljica Letizia, Kendall Jenner i Bella Hadid Kraljica Letizia u haljini s potpisom Victorije Beckham Haljina s potpisom Victorije Beckham iz kolekcije za proljeće / ljeto 2023. +3 Bella Hadid nosila ja reviju Victorije Beckham na Tjednu mode u Parizu

Kraljica Letizia za svečane prilike i protokolarna događanja obično bira odjeću i modne dodatke španjolskih brendova. Na zabavi uoči krunidbe kralja Charlesa povjerenje je povjerila britanskoj dizajnerici.

Točnije nosila je zelenu haljinu s kratkim rukavima s potpisom Victorije Beckham iz njezine kolekcije za proljeće / ljeto 2023. godine.

Kraljica Letizia u haljini s potpisom Victorije Beckham Kraljica Letizia u haljini s potpisom Victorije Beckham (Foto: Profimedia)

Ova midi haljina A kroja napravljena je od lepršave viskoze te je nabrana na predjelu struka. Originalno se prodavala po cijeni od 970 eura, no rasprodana je.

Španjolska kraljica Letizia haljinu je sparila s klasičnim salonkama i dugom pismom-torbicom, a cijelu kombinaciju zaokružila s nekoliko decentnih komada nakita.

Haljina s potpisom Victorije Beckham iz kolekcije za proljeće / ljeto 2023. Haljina s potpisom Victorije Beckham iz kolekcije za proljeće / ljeto 2023. (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Istu haljinu na pariškom Tjednu mode, pak, nosila je američka manekenka Bella Hadid. Uz haljinu je imala duge čizme od lateksa s visokom potpeticom i odgovarajuće crne rukavice do iznad lakta napravljene od istog materijala.

Bella Hadid nosila ja reviju Victorije Beckham na Tjednu mode u Parizu Bella Hadid nosila ja reviju Victorije Beckham na Tjednu mode u Parizu (Foto: Profimedia)

Elegantna zelena haljina iz ovogodišnje kolekcije Victorije Beckham za proljeće / ljeto svidjela se i američkoj manekenki Kendall Jenner koja ju je nosila na jednom događanju u Dubaiju ranije ove godine.

Kome bolje pristaje? 10 parova poznatih žena koje su nosile istu haljinu na crvenom tepihu Iris Law i Beyonce u istoj Versaceovoj haljini u razmaku od 19 godina Pink i Lindsay Lohan u istoj Balmainovoj haljini Heidi Klum i Cindy Crawford u šarenoj Missonijevoj haljini +7 Pjevačica Kelsea Ballerini u istoj Balmainovoj haljini koju je ove godine nosila i Kim Kardashian

Kojoj dami bolje stoji isti model hulahopki - J.Lo ili Anne Hathaway? Jennifer Lopez i Anne Hathaway u istim najlonkama - 4 Jennifer Lopez i Anne Hathaway u istim najlonkama - 5 Jennifer Lopez i Anne Hathaway u istim najlonkama - 3 +1 Jennifer Lopez i Anne Hathaway u istim najlonkama - 2

Kendall je inspiraciju za izdanje potražila u originalnom stajlingu s modne piste te je haljinu nosila uz odgovarajuće crne rukavice od lateksa. Na nogama je, pak, nosila crne kožnate čizme visokih sara do koljena.

Tko bolje nosi zelenu haljinu s potpisom Victorije Beckham?

glasova:

Kojoj dami bolje stoji ista haljina Victorije Beckham. Pogledajte dobro fotografije, pa dajte svoj sud u našoj anketi.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju