Kraljica Letizia otputovala je u Italiju kako bi predsjedala središnjim događajem Svjetskog dana istraživanja raka na IFOM institutu za molekularnu onkologiju u Milanu. A osim angažmanom oko važnih pitanja, nije razočarala ni modnim izborom.

Galerija

Španjolska je kraljica Letizia modno često nepogrešiva, a njezin je stil pročišćen i pun elegantnih i vječnih komada.

Ovoga se puta odlučila za sofisticiranu estetiku u jačim crvenim tonovima pa je tako odabrala crvenu haljinu midi kroja i fluidne tkanine talijanskog brenda Salvatore Ferragamo. Riječ je o dizajnu iz kolekcije proljeće-ljeto 2019., a laskavi je model šireg kroja, ima okrugli izrez te napuhane i nabrane rukave, čime se postiže drapirani efekt.

Kraljica Letizia u Milanu Foto: Profimedia

Uz to, Letizia je, prikladno godišnjem dobu, odjenula bež baloner klasičnog kroja, i to baš onaj koji bi mnoge žene rado imale u ormaru, baloner modne kuće Burberry.

Kraljica Letizia u Milanu Foto: Profimedia

Udobne bež cipele s povišenom petom siguran su izbor, no manje je siguran izbor njezina torba s printom cvijeća brenda Furla. Cvjetne smo komade nekako navikli ostaviti u proljetnim mjesecima pa je u kombinaciji s jesenskim klasikom – crvenom haljinom i bež balonerom – pravo osvježenje.

Kraljica Letizia često nosi izvrsne haljine dugih rukava, a ako trebate jesensku inspiraciju, zavirite u našu galeriju na početku teksta. 

Jesenske haljine kraljice Letizije Foto: Profimedia

"Nedostaje malo tkanine": Kraljica Letizia u košulji iz Manga koja podiže svako izdanje

Dostojanstveno izdanje kraljice Letizije u haljini koja je nepogrešiv odabir za mnoge prigode