Houndstooth ili u Hrvatskoj poznatiji kao pepita uzorak nikad ne izlazi iz mode. U njemu dame uvijek izgledaju lijepo i dotjerano, a posebno ga vole članovi britanske kraljevske obitelji.

Galerija

Pepita uzorak u prošlosti su nosili pastiri, a u svijet visoke mode ušao je tridesetih godina prošlog stoljeća.

Visoka klasa prihvatila ga je kao statusni simbol, a njegov crno-bijeli uzorak u svoje su kolekcije uvrstili i veliki dizajneri poput Christiana Diora.

I Kristina Krepela ljubiteljica je ovog uzorka. Za pojavljivanje na festivalu ljepote Beautyfest by zadovoljna.hr odabrala je upravo haljinu s pepita uzorkom.

Glumica Kristila Krepela Foto: Slaven Janđel

Točnije, nosila je mini model koji je bio ukrašen šljokicama i ovom klasičnom komadu dao dašak glamura.

Uz haljinu su se lijepo uklopile crne najlonke sa suptilnim točkastim uzorkom, klasične crne salonke, ali i srebrna-pismo torbica.

U Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade sinoć se moglo uživati u novitetima preparativne kozmetike i brendovima poput La Pianta, Ana Lilly, Germaine de Capuccini te Dr. Irena Eris.

S nama je opet bila Immortela i DermaCare, a Chilly je predstaviio svoju novu liniju Delicate za intimne dijelove tijela.

U Experience roomu besplatno su se isprobavali revolucionarni tretmani ljepote brendova Rox Beauty, Neoderm, Poliklinika Jakić, DermaCare i Matruhead Spa.

Daria Lorenci Flatz izgleda fantastično u haljini stvorenoj za proslave i štiklama bez konkurencije

Jednostavno, a tako efektno: Lejla Filipović blistala je na Beauty festu by zadovoljna.hr