Urbana, inovativna, efektna, zanimljiva, eklektična – ovo su samo neki od pridjeva kojima bismo mogli opisati Franku Batelić i njezin stil odijevanja. Pjevačica i članica žirija showa Nove TV "Ples sa zvijezdama" već godinama plijeni pažnju svojim sjajnim kombinacijama.

Galerija

Na svečanim događanjima redovito zablista u glamuroznim i elegantnim toaletama, a na svom službenom profilu na Instagramu često objavi fotografije svojih ležernijih modnih izdanja iz nekih svakodnevnih prigoda i situacija.

U ležernijoj kombinaciji prošetala je i centrom grada Zagreba te nam još jednom dokazala kako uistinu nema stila koji ne može isfurati.

Street style izdanje Franke Batelić Foto: Slaven Janđel/Zadovoljna.hr

Odjenula je upečatljive tregerice američkog brenda Washington Dee-Cee iz njihove kolekcije za proljeće/ljeto 2022. godine. Spomenuti brend osnovan je 1922. godine u Nashvilleu i više od 50 godina imao je status kultnog proizvođača udobne i izdržljive odjeće od trapera, a njihovi najveći poklonici tada su bili farmeri. Zatim je njihova popularnost počela jenjavati i tko zna bi li ovaj brend ikad više bio predmet interesa da ga nedavno nije otkrila grupa poduzetnih Talijana. Tommaso Rossi, Alberto Raengo i Chicco Barina odlučili su ga ponovno lansirati i posvetiti se isključivo odjeći za žene.

Street style izdanje Franke Batelić Foto: Slaven Janđel/Zadovoljna.hr

Namjera im je dizajnirati odjeću za urbane dame sa stavom, a tregerice su jedan od komada koje ističu kao glavnu zvijezdu svoje nove kolekcije. 

Franka Batelić Foto: Slaven Janđel/Zadovoljna.hr


Lijepa Franka svoj model tregerica kombinirala je s jednostavnim crnim topom. Tenisice u zelenoj i bijeloj boji sjajno su se uklopile u ovo casual izdanje koje je pjevačica nadopunila efektnim dodacima.

Pritom je pokazala kako maleni detalji zapravo čine veliku razliku i uistinu mogu svaku jednostavnu i(li) ležernu kombinaciju pretvoriti u top izdanje.

Stajling je obogatila sunčanim naočalama s mačkastim bijelim okvirom inspiriranim retro stilom 50-ih i 60-ih godina.

Od nakita koji je odabrala, na prvi pogled najviše se istaknula simpatična ogrlica sa šarenim perlama. Ispod nje je pak izvirivao zlatni lančić s privjeskom u obliku riječi mama koji otkriva koliko se Franka ponosi tom životnom ulogom.

Predimenzionirani statement prsten s plavim kamenom i zlatnim detaljima također se pokazao kao sjajan dodatak.

Franka Batelić Foto: Slaven Janđel/Zadovoljna.hr

U ovoj ležernoj kombinaciji našlo se mjesta i za malo visoke mode. Naime, Franka je ovo izdanje dodatno razigrala popularnom torbicom modne kuće Fendi u plavoj bojiNajveće obožavateljice serije "Seks i grad" sigurno će odmah prepoznati kako je u pitanju model Baguette koji je zapravo proslavila Carrie Bradshaw.

Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) s torbom Baguette Foto: Profimedia

Torbicu je 1997. dizajnirala Silvia Venturini Fendi, u želji da napravi malen i funkcionalan model torbe koji doslovno stane pod ruku. Tako je model dobio i svoje ime, Baguette, po kruhu kojeg su Francuzi nekad pod rukom nosili kući iz pekare.

Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) s torbom Baguette Foto: Profimedia

Stilistica Patricia Field ubrzo je uočila ovu torbicu, uvrstila je u nekoliko stajlinga koje je Carrie Bradshaw nosila u seriji. Nije dugo trebalo da Baguette postigne planetarnu popularnost, a ovaj model često nazivaju i prvom "IT" torbicom na svijetu.

Street style izdanje Franke Batelić Foto: Slaven Janđel/Zadovoljna.hr