Društvene mreže pravo su carstvo preporuka i savjeta za sve ljubiteljice mode i ljepote, a jedna je preporuka za lak oduševila brojne korisnice Instagrama jer nokti doista izgledaju kao da ste bili u salonu.

Galerija

Ako volite gel na noktima, a želite uštedjeti vrijeme i novac, trebate isprobati jedan odličan proizvod, složne su brojne korisnice na Instagramu. Radi se o laku za nokte Essie Gel Couture, koji je postao glavna zvijezda društvenih mreža.

Ovaj lak daje puni, sjajni izgled, koji neodoljivo podsjeća na najpoznatiju manikuru – onu glaziranu, ali i sve njezine verzije, kao što su nokti s efektom sjajila za usne.

Jedna korisnica oduševljeno je podijelila svoje iskustvo s tim lakom.

Kaže da joj nokti izgledaju kao da je upravo izašla iz salona, a samo je nanijela dva sloja tog laka.

Essie Gel Couture traje nevjerojatnih 15 dana bez lomljenja ili ljuštenja, a uz ponovno nanošenje zaštitnog laka nakon tjedan dana održavanje postaje igra. Taj lak ne samo da pruža besprijekoran sjaj već štiti nokte od oštećenja te im omogućava da uvijek izgledaju savršeno.

Essie Gel Couture lak za nokte Foto: Internetska stranica proizvođača

Jedna od najvećih prednosti tog laka je lakoća nanošenja. Zahvaljujući posebno dizajniranoj širokoj četkici, nanošenje je jednostavno i precizno, čak i za one koji nisu vješti u manikuri.

Essie Gel Couture možete pronaći u brojnim trgovinama diljem Hrvatske, a cijena mu je 12,63 eura. 

U galeriji na početku teksta pogledajte još lakova za nokte koji mogu poslužiti za glaziranu manikuru. 

Pogledajte gdje možete pronaći lakove za stvaranje još jedne popularne manikure. 

Baš kao plišani medvjedić! Nova manikura zaludjela društvene mreže, a ne morate u salon

Pistacija je hit i na noktima: Donosimo 15 efektnih ideja za manikuru