Kod nošenja bikinija mnoge žene paze da se tragovi od sunčanja što manje vide te biraju jednostavne modele bez previše trakica koji otkrivaju dosta kože. Takav bikini nosi i pjevačica Lana Jurčević, koja je na svom Instagramu objavila još jednu atraktivnu ljetnu fotografiju.

Galerija

Tijekom godina mnogi modeli dvodijelnih kupaćih kostima počeli su se nazivati bikinijima, no originalni bikini zapravo je onaj koji se na gornjem i donjem dijelu veže tankim trakicama.

Takav "izvorni" bikini, "bikini nad bikinijima", izabrala je i pjevačica Lana Jurčević koja ovih dana uživa u morskim radostima. Na svom Instagramu 33-godišnja Lana objavila je fotografiju u bijelom bikiniju sa sitnim srebrnim rombovima koji je maksimalno istaknuo Laninu savršenu figuru i lijepo preplanulu put. Zbog tankih trakica u ovakvom bikiniju linije od sunčanja se minimalno vide, zbog čega mnoge žene biraju upravo takav model.


Bikini-izdanje naša pjevačica upotpunila je modernim sunčanim naočalama s debljim bijelim okvirom.

Po uzoru na Lanu Jurčević u trgovinama smo pronašli slične modele bikinija s trakicama za vezanje, a pogledati ih možete u fotogaleriji. U nastavku teksta pogledajte i druga ljetna modna izdanja lijepe pjevačice.