Justin Timberlake i Jessica Biel više nisu zaljubljeni par, a za prekid veze kriva su Justinova druženje s pripadnicama ljepšeg spola. Postavlja se pitanje hoće li se sada već bivši par zajedno uspeti na Kilimanjaro, kako su planirali.

'Zašto su svi tvoji prijatelji žene? Ako želiš da ostanem s tobom u vezi moraš se fokusirati na mene!', objašnjavala je Jessica svom dečku, no izgleda bezuspješno.

Višemjesečnim svađama došao je kraj, a par se odlučio 'ohladiti od naporne veze'.

'Posljednjih mjesec dana se ne prestaju svađati. Jessica je poludjela nakon što je Justina ulovila kako flertuje sa zvijezdom MTV-a Lauren Conrad', piše National Enquirer. Na pitanje je li možda ipak Rihanna uzrok njihovih svađa za sada nitko ne želi odgovoriti.

Dvogodišnja, donekle stabilna veza između Jessice i Justina je izgleda gotova, a snjom je propao i zajednički uspon zvjezdanog para na Kilimanjaro.

Jessica se priprema za uspon u siječnju ne bi li se tako pridružila akciji za spas pitke vode u svijetu. Za to se putovanje fizički već počeo pripremati i Justin, kojeg je Jessica zapravo nagovorila na dobro djelo.