Glumica Keira Knightley uvjerena je kako su pravi muškarci oni koji plaču i ne srame se toga. Snažno ju privlače muškarci koji se ne libe pustiti suzu i pokazati emocije

Britanska glumica koja je u vezi s Rupertom Friendom s kojim je glumila u filmu 'Ponos i predrasude' priznala je kako je privlače muškarci koji pokazuju emocije te kako baš to potvrđuje da su pravi frajeri.

Glumila je uz Clivea Owena, Johnnyja Deppa, Jamesa McAwoya i Orlanda Blooma, no nije otkrila koji od njih je 'pravi muškarac'.

'U posljednje vrijeme na ekranima rijetko možemo vidjeti pravog muškarca. U glavnim muškim ulogama pojavljuju se glumci koji izgledaju poput dječaka', rekla je Keira.

Glumica koja je najpoznatija po ulozi u trilogiji 'Pirati s Kariba' glumila uz nekoliko muškaraca kraj kojih se stvarno osjećala 'sitnom'.

Keira je glumila uz Clivea Owena, Johnnyja Deppa, Jamesa McAwoya i Orlanda Blooma, no nije otkrila koji od njih je po njezinim standardim a 'pravi muškarac'.

'Volim kada muškarac pokaže da je ganut i pusti suzu', izjavila je Keira i dodala kako nikada neće završiti u vezi s osobom s kojom radi.

'Kolege glumci u meni ne vide potencijalnu ljubavnicu, nakon vremena koje provodimo zajedno naš odnos postane gotovo bratski', rekla je.