Uz pomoć gaziranih pića, dječjeg pudera i laka za kosu možete izvesti nekoliko trikova koji će vam pomoći u čišćenju domaćinstva. Riješite se prljavštine, kamenca i raznih nametnika i uživajte u čistom domu

Gazirana pića pomoći će vam kod začepljenog kuhinjskog odvoda, kamenca i hrđavih matica i vijaka. Umjesto skupih sredstava za čišćenje u kuhinjski odvod ulijte gazirano piće koje će u trenutku riješiti problem. 

Piće sa sodom pomoći će vam i u otklanjaju prljavštine i neugodnih mirisa iz kupaonice. Ulijte ga u wc školjku i ostavite da djeluje dva sata, nakon toga istrljajte četkom i pustite vodu. Rezultat će biti sjaj i blještavilo.

Zahrđali vijsci i matice koje već dugo čuvate uz pomoć gaziranog pića mogu poprimiti novi sjaj. Komad tkanine umočite u piće, zatim u nju zamotajte vijke i matice, a hrđa i prljavština će nestati.

Za čišćenje masnih mrlja s tkanine možete upotrijebiti dječji puder, jednostavno ga nanesite na mrlju i ponavljajte postupak dok mrlja ne nestane.

Mrlje od ruža na košulji najlakše ćete odstraniti uz pomoć laka za kosu. nasprejajte mjesto na kojem se mrlja nalazi, pričekajte i uz pomoć mokre spužce odstranite lak s kojim će nestati i ruž.

Više o trikovima koje možete primjeniti u kućanstvu pogledajte u inMagazinu.