Nakon Nicole Richie i Heidi Klum u dizajniranje nakita krenula je i r'n'b diva Alica Keys. Držimo palčeve da prođe bolje od Lindsay Lohan u svijetu mode

Alicia Keys posljednje je ime na listi slavnih osoba koja je odlučila krenuti u dizajnerske vode. No, ona za razliku od sve uspješnije Victorije Beckham te žestoko iskritizirane Lindsay Lohan za Ungaro neće dizajnirati odjeću, već nakit.

Lijepa vlasnica glazbene nagrade Grammy nastavit će putem kojeg su svojim dizajnerskim nakitom već ukrasile poznate osobe poput Nicole Richie i Heidi Klum

Svaki komad iz prirodnih materijala izrađene kolekcije nazvane 'The Barber's Daugthers' na sebi ima ispisanu poruku nade i ljubavi.

Decentni satovi, narukvice, prsteni i ogrlice s potpisom lijepe r'n'b dive prvi su projekt tvrtke AK Worldwide, zadužene za sve projekte pjevačice nevezane direktno uz njezino glazbeno djelovanje.

Tako će lijepa vlasnica glazbene nagrade Grammy nastaviti putem kojeg su svojim dizajnerskim nakitom već ukrasile poznate osobe poput Nicole Richie i Heidi Klum.