Nova Godina kuca na vrata, a večernja haljina u kojoj želite zablistati čeka u ormaru. Ukoliko niste sigurni da još uvijek stanete u nju vrijeme je za super brze programe uz koje ćete zablistati i svojom figurom zadivite sve prisutne


Zaobljene i lijepo oblikovane noge zvuče kao dobar božićni poklon, zar ne?

Pred vama je dovoljno vremena da uz pomoć posebno prilagođenih vježbi učvrstiti mišiće nogu te reducirate suvišno masno tkivo. Nakon samo tri tjedna vježbi na Power Plateu možete očekivati manji opseg nogu i čvršće mišiće koji će vašim nogama podariti elegantniji i vitkiji izgled, a vama izvući osmijeh na lice.

Pravilno držanje je jedan od glavnih aduta svake žene, a uz pomoć vježbi lako možete postići kraljevsko držanje.


Zadovoljne i zdrave uz dobre vibracije
 
Želite li zablistati u večernjoj haljini neka to bude vaš cilj koji ćete ostvariti u mjesecu prosincu. Uz pomoć vježbi koje će poraditi na ciljanim dijelovima vašeg tijela smanjiti ćete opseg, definirati mišiće i s velikim osmijehom na licu dočekati Staru godinu i trenutak kada ćete odjenuti haljinu u kojoj želite provesti novogodišnju noć.

Pravilno držanje je jedan od glavnih aduta svake žene, a u tome će vam pomoći vježbe kojima ćete poraditi na mišićima leđa te mišićima koji u suradnji s trbušnjacima pomažu kraljevskom držanju.

Bočni mišić leđa je glavni krivac koji leđima daje elegantnu liniju i pomaže da struk izgleda manji, a to je dobitna kombinacija za svaku ženu.

Dobitnice treninga!

Kako bi promjenili figuru tijela i ušli u večernju haljinu kao u vlastitu kožu poklanjamo vam tri treninga u centru Zdrave vibracije.

Uz stručnu pomoć i pravilno odabrane vježbe ostvarit ćete svoj cilj i zablistati. Dobro raspoloženje je jedan od glavnih modnih dodataka s kojim morate ući u prvi dan Nove godine, a to ćete lako ostvariti ukoliko budete zadovoljne same sa sobom.

Na trening odlaze Katarina Lušić, Iva Faber i Teuta Tomac.