Bivša misica Velike Britanije Danielle Llyod, kojoj nije strano skidanje do gola i poziranje pred fotoobjektivima, odlučila je pažnju privući na sasvim drugi način. Zakopčana do grla pokazala je donje gaćice. Modna katastrofa ili novi trend, prosudite sami.


Iako se ni inače ne može pohvaliti istančanim modnim ukusom, 25-godišnja Danielle zna kako privući pažnju. Gutačicu nogometaša, naime do sada se zabavljala sa šestoricom njih, naviknuli smo gledati u mnogo oskudnijim izdanjima.


Britansku seks-bombu krase duge vitke noge i impresivne mjere koje pomalo odskaču od njezine sitne figure, osigurane na približno milijun kuna, a njezine grudi su najpoželjnije grudi u Velikoj Britaniji. Karijeru je gradila na skandalima, slikala se gola a sad je pažnju na sebe skrenula na sasvim novi način.

Danielle je odlučila pokazati donje gaćice, obukavši ih preko čarapa i crnog bodyja. Iako ne izgledaju nosive ni ispod odjeće, gaćice su učinile svoje. Danielle je bila zvijezda londonskog noćnog života.

Britansku seks-bombu krase duge vitke noge i impresivne mjere koje pomalo odskaču od njezine sitne figure, osigurane na približno milijun kuna, a njezine grudi su najpoželjnije grudi u Velikoj Britaniji.