Izbor za ženu godine održan u New Yorku okupio je mnoge poznate dame. Na crvenom tepihu zablistale su Nicole Kidman, Natalie Portman i mlada pjevačica Taylor Swift. Fergie je pokazala nove grudi koje su narasle od viška hrane

Lilly Allen je dobivenu nagradu proslavila uz veliku količinu alkoholnog pića.

Glamourov izbor za ženu godine održan je u Carnegie Hallu. najviše pohvala skupila je Nicole Kidman koja je blistala u dugoj bijeloj haljini LWren Scott koja je otkrivala sve čari njezine odlične postporođajne figure.

Teško je zamisliti da će se lijepa Nicole uskoro za potrebe novog filma The Danish Girl pretvoriti u transeksualca. 

Eleganta Fergie zapjevala je na samom početku večeri u haljini Michaela Korsa, a prisutnima je otkrila kako se za potrebe snimanja novog filma morala udebljati. 'Jela sam masnu i pohanu hranu koju inaće izbjegavam, no sav višak je otišao u moje grudi, umjesto u guzu' pojadala se Fergie.

Mlada pjevačica Taylor Swift blistala je u jednostavnoj crnoj haljini, a na crvenom tepihu je čvrsto zagrlila Nicole Kidman koju je dopratio suprug Keith Urban.

Glumica Natalie Portman također se odlučila za vječno modernu crnu haljinu Jolibe koju potpisuje Joel Diaz i raspuštenu kosu. Na dodjelu nagrada stigla sa seta svog novog filma Love And Other Impossible Pursuits. partner joj je Scott Cohen, a film dolazi u kina iduće godine.

America Ferrera odjenula je haljinu Oscara de la Rente i još jednom dokazala kako naslov serije Ugly Betty u kojoj glumi nema nikakve veze s njezinim izgledom. 

Nagrađene su i Dannii Minogue, Kate Moss, Kelly Osborne, Hayden Panettiere, Kate Beckinsale, Annie Lennox i bend Spice Girls.

Ovu dodjelu nije poremetio istup kao onu londonsku kada je dobitnica specijalne nagrade urednika pjevačica Lilly Allen, popila previše pa ju je s dodjele udaljio tjelohranitelj.