Nakon ružnih riječi koje je uputio Sealu i Heidi Klum Lagrfeld je ponovo pokazao svoje manire. Ovaj put se na metinašla Audrey Tautou koju je nazvao glupačom

Slavni dizajner Karl Lagerfeld u zadnje se vrijeme, umjesto modom bavi vrijeđanjem. Nije sigurno postoji li neki određeni razlog zbog kojeg je izvrijeđao Heidi Klum.

No kada su u pitanju uvrede koje je uputio glumici Audrey Tautou točno se zna zbog čega ga je zaštitno lice parfema Chanel No.5 razljutila.

Karlu Lagerfeldu u posljednje vrijeme vrijeđanje ide puno bolje od vođenja modne kuće Chanel.

Francuska glumica Audrey Tautou, koja je uspješno ovjekovječila legendarnu Coco Chanel na filmu te je zaštitno lice posljednje kampanje za parfem svih parfema Chanel No. 5 nije pazila dok je pričala pred novinarima pa joj je izletjelo da baš i ne voli Chanel.

Karl Lagerfeld izvrijeđao Seala i Heidi

Audrey je pred pripadnicima sedme sile priznala kako nije osobita obožavateljica Chanela i da nikada nije odjevena u taj brand od glave do pete.

Upitana koliko često nosi Chanel, Audrey je iskreno odgovorila: 'Ponekad!'

Karl Lagerfeld jednostavno nije mogao povjerovati što je čuo pa nije štedio na riječima.

'Žao mi je što nisam odabrao Penelope Cruz da nam radi kampanju za parfem. Audrey je prava mala glupača!,' rekao je glavni kreativni direktor Chanela Karl Lagerfeld.