Sve fanove otkačene serije "Lude sedamdesete" razveselit će informacija da se njezin spin-off "Lude devedesete" uskoro počinje prikazivati na Netflixu. Radnja prve sezone nove serije odvija se u ljeto 1995. godine, dva desetljeća nakon događanja u "Ludim sedamdesetima".

U središtu radnje serije "Lude devedesete" gledamo tinejdžericu Leiu Forman, kćer Erica Formana and Donne Pinciotti, koja ljeto 1995. provodi kod bake i djeda, Kitty i Reda Formana, u njihovoj kući u Point Placeu u Wisconsinu. Leia ljetne dane i večeri provodi s lokalnim vršnjacima s kojima se zbliži, a glavno mjesto okupljanja društvu je garaža, baš kao što je prije dvadeset godina bila i Leinim roditeljima. Kao što su nadgledali i svog sina Erica i njegovo društvo, Kitty i Red sada budno prate i svoju unuku kako bi sve bilo pod kontrolom. Ili to barem pokušavaju...

Obožavateljima Ludih sedamdesetih u oči je odmah upalo ime glavne junakinje spin-offa, a dobila ga je po princezi Lei jer je, kako je dobro poznato, njezin tata veliki fan serije "Ratovi zvijezda". Val nostalgije gledatelje je preplavio već u prvim sekundama trailera jer u ulogama nezaboravnih roditelja, a sada i djeda i bake, Reda i Kitty Formana ponovno gledamo Kurtwooda Smitha i Debru Jo Rupp.

I svi ostali, odnosno gotovo svi ostali glavni junaci "Ludih sedamdesetih" reprizirat će svoje uloge, Topher Grace kao dvadeset godina stariji Eric Forman i Laura Prepon kao Donna Pinciotti. Veselimo se ponovno vidjeti i najzgodniji par serije, Milu Kunis kao Jackie Burkhart i Ashtona Kutchera u ulozi legendarnog Michaela Kelsoa, koji su svoju fikcijsku ljubav prenijeli i u stvarni život. U traileru također doznajemo da je Fez (Wilmer Valderrama) sada vlasnik lanca frizerskih salona, a jedna od njegovih mušterija je i Kitty Forman.

That's 90's show Foto: Netflix

Zanimljiv je podatak i da se niti jedan od šest novih središnjih likova serije "Lude devedesete" još nije bio rodio kada je originalna serija premijerno prikazana 1998. godine. Mace Coronel (2004.), Maxwell Acee Donovan (2005.), Ashley Aufderheide (2005.) i Sam Morelos (2005.) rođeni su tijekom posljednjih nekoliko sezona, a Callie Haverda (2007.) i Reyn Doi (2008.) rodili su se nakon završetka serije.

Na Netflix stižu "Lude devedesete", nastavak omiljene kultne serije

Mila i Ashton: Ljubavna priča para koji je na prvi spoj otišao nakon 14 godina poznanstva

Iako je "Lude devedesete" serija u kojoj je Leia Foreman glavni, a njezini roditelji tek sporedni likovi, mnogi će sigurno željeti doznati kako su Donna i Eric ipak na kraju, očito, završili skupa nakon što su bili prekinuli, a onda se opet poljubili na proslavi Nove godine u 200. i posljednjoj epizodi serije "Lude sedamdesete".

That's 90's show Foto: Netflix

Vjerujemo da uzbudljivih zapleta, smijeha, pa i kaosa u "Ludim devedesetima" neće nedostajati pa s nestrpljenjem čekamo 19. siječnja, kada će prva od deset epizoda biti emitirana na Netflixu.