Dogma nekretnine je hrvatska licencirana agencija specijalizirana za promet nekretninama i partner portala Bijelo Jaje, koja u svojem portfelju obuhvaća izniman broj stambenih objekata različita cjenovnog ranga.

Galerija

Nas je zanimalo kako izgleda luksuz na hrvatski način – na predivnom Jadranu. Izdvojili smo iz njihove ponude tri luksuzne kuće u Svetvinčentu, na Krku i u Sukošanu koje su trenutačno na prodaju, a koje spajaju udobnost, moderan dizajn – i vanjski bazen.

Šarmantna prizemnica s bazenom u selu Svetvinčenat

U pitoresknom istarskom selu Svetvinčenat nalazi se ova šarmantna prizemnica od 145 kvadrata s tri spavaće sobe koja je okružena zelenilom, a u čijem se sklopu nalazi i lijep bazen. Nenametljiv je spoj udobnosti, elegancije i funkcionalnosti koji osvaja na prvi pogled.

Središnji dio kuće zauzima ukusno uređeni dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica, a zahvaljujući velikoj staklenoj stijeni koja vodi prema terasi taj open space obiluje prirodnom svjetlošću.

Šarmantna prizemnica s bazenom u selu Svetvinčenat - 4 Foto: Dogma nekretnine

Ugodan interijer oplemenjen je modernim namještajem od drveta, mramora i metala te sljubljen s pomno odabranim dekorativnim detaljima poput predimenzioniranih zavjesa ili pak elegantnih stajaćih svjetiljki zlatnoga sjaja.

Poseban pečat svakoj prostoriji daju pak dizajnerske tapete s apstraktnim uzorcima koje igraju sjajan kontrast ostatku prostora uređenog u neutralnim tonovima.

Novoizgrađena kuća mediteranskog štiha na otoku Krku

Svega 10-ak minuta od grada Krka na istoimenom otoku izgrađena je ova luksuzna kuća od 220 kvadrata okružena predivnim mediteranskim zelenilom i maslinama. U njoj je svaki detalj pomno isplaniran kako bi se stvorio prostor trajne kvalitete i maksimalne udobnosti.

Kuća obuhvaća tri spavaće sobe i isti broj kupaonica, kao i prostrani dnevni boravak koji osigurava idealno mjesto za druženje i opuštanje. Toplini sobe pridonose ukrasne stropne grede, namještaj u neutralnim nijansama, ali i moderni kamin.

Novoizgrađena kuća mediteranskog štiha na otoku Krku - 2 Foto: Dogma nekretnine

Na raspolaganju vam je i lijepa kuhinja s pripadajućom blagovaonicom kojom dominira upečatljiva rasvjeta, ali i vanjski bazen veličine 45 četvornih metara koja pruža mogućnost za osvježe u vrući ljetni dan.

Novogradnja s otoka Krka ponosi se ekološki održivim sustavom dizalice topline koje omogućuje učinkovito grijanje i hlađenje kuće uz minimalne troškove.

Impresivna vila u Sukošanu

Ova luksuzna vila nalazi se u prvom redu do mora – u šarmantnom gradiću Sukošanu, koji je svega nekoliko kilometara udaljen od Zadra. Prostire se na čak 792 četvorna metra – ima šest spavaćih soba i pripadajuće kupaonice koje su smještene na prvom i drugom katu nekretnine.

Na prvom katu kuće naći ćete i wellness-zonu sa saunom i preljevnim bazenom koje omogućavaju maksimalno opuštanje.

Impresivna vila u Sukošanu - 4 Foto: Dogma nekretnine

Prizemlje je rezervirano za prostrani dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom koji su namješteni talijanskim dizajnerskim namještajem, a podrum skriva igraonicu za male i velike – s biljarom, stalnim tenisom, pikadom i video igrama.

Specifičnost vile je i lift kojim su povezane sve etaže. Ispred nje nalazi se pak veliko travnato dvorište s mediteranskim biljem i stablima agruma, ali i grijani bazenom s mogućnošću protustrujnog plivanja.

Više luksuznih kuća Dogma nekretnina možete pronaći i na portalu Bijelo Jaje.

Spektakularne nekretnine na dlanu – stiglo je raskošno izdanje Dreama

Svijet za sebe - ukratko se tako može opisati Dream, i dalje najluksuznija destinacija kada su u pitanju ekskluzivne elitne nekretnine koje čine svijet za sebe.

Dogmin časopis koji već niz godina predstavlja ogledalo spektakularnih nekretnina iz postojećeg portfelja agencije Dogma, ponovno stiže u ruke naših korisnika. Preko 170 stranica nekretnina koje oduzimaju dah, i ispunjavajunajraskošnije snove.Iza Dreama je punih 12 godina, i stotine stranica bajkovitih vila i najluksuznijih imanja.

Tako će biti i ovaj put – stranice ispunjene šarmantnim oazama luksuza, mira, i privatnosti. Spektakularni interijeri i okoliš vila Kvarnera, Istre i Dalmacije nikoga ne ostavljaju ravnodušnima. Pažnja prema svakom detalju, vrhunske arhitektonske izvedbe, dodatni sadržaji za maksimum uživanja, čine Dream jedinu pravu destinaciju za ultimativni luksuz.