Iako u posljednoj epizodi Supertalenta nije dodijeljen zlatni gumb, trenutaka za pamćenje nije nedostajalo, a posebno nam je zapeo za oko jedan u kojemu nas je Maja Šuput iznenadila.

Maja Šuput poznata je po tome da na sceni nosi najefektnije kreacije, a ako je udobno, nije dovoljno dobro za televiziju, barem tako kaže njezin stilist Marko Grubnić.

Tako i u novoj sezoni Supertalenta Maja oduševljava izdanjima koja tako spektakularno mogu izgledati samo na njoj, a upečatljive kombinacije prate i vrtoglavo visoke štikle, mnogim drugim ženama nezamislive.

Zato nas je posebno oduševio trenutak u kojemu se Maja odlučila pridružiti na pozornici natjecateljima s Hvara, raspjevanima Dariu Beliću i Slavku Reljiću, ali i svojoj kolegici Martini Tomčić koja je zasvirala klavir i tako popratila simpatične natjecatelje. 

Trenutak za pamćenje zabilježio je voditelj Frano Ridjan Foto: Nova tv

Spontanu atmosferu još je više podigla činjenica da je kraljica štikli, Maja Šuput, na pozornicu došetala u papučama, uz komentar da se kratko odmara od štikli. Zagrljaj s natjecateljima i Maju u papučama Martina Tomčić podijelila je i na svojemu Instagram profilu. 

Martina Tomčić i Maja Šuput s natjecateljima Dariom i Slavkom na pozornici Supertalenta Foto: Privatna fotografija/Martina Tomčić

Ovakvi trenuci ono su što uvijek volimo vidjeti javno jer je sigurno svakoj od nas sto upitnika iznad glave kada vidimo Maju kako s lakoćom korača u obući i kreacijama koje nama izgledaju poput lijepih, ali jako teško nosivih modnih skulptura. E pa i Maja Šuput treba odmor i drago nam je da je to podijelila s nama.