Pred nama je još jedna emisija najzabavnijeg televizijskog showa u Hrvatskoj, a osim zanimljivih nastupa kandidata, pažnju je ponovno privukla odjevna kombinacija Maje Šuput.

Maja je ove nedjelje blistala poput dijamanta u mini srebrnoj haljini koju je posebno za nju napravio stilist Marko Grubnić u suradnji s dizajnericom Ivanom Bilić. U nastavku možete pročitati što nam je sve Marko rekao o najnovijem Majinom izdanju.

Ako pitate Maju, ovo je definitivno njezina najdraža haljina u cijeloj ovoj sezoni Supertalenta.

Mala srebrna haljina ju je oduševila, stoga bi vam Maja rekla i da joj je ovo jedna od dražih haljina u ormaru, govori nam Marko i dodaje kako je Maja već naviknula na njegovu rečenicu:

Ako je udobno i ugodno onda nije dobro za veliku pozornicu!

Maja Šuput u srebrnoj haljini u Supertalentu Foto: Nova TV

A ova mala, uska i kratka haljina upravo je takva, jer je kretanje u njoj ograničeno, odnosno – gotovo nemoguće. Ponajviše zbog zavjesa-rukava koji otežavaju pomicanje ruku, ali Maja točno zna kako nositi kostime za velike pozornice.

Maja Šuput u srebrnoj haljini u Supertalentu Foto: Nova TV

U svoju obranu mogu reći da je srebrna boja definitivno must have, ne samo ove sezone, nego jednog dužeg perioda. Jako me veseli što je srebrna pobijelila zlatnu i tomu u čast Ivana Bilić i ja napravili smo ovu haljinu koja je izuzetno televizična, govori nam Marko.

Toj je magiji doprinio i makeup koji potpisuje Karlo Rusan, a on, u kombinaciji s ovom haljinom ostavlja futuristički dojam.

Maja Šuput u srebrnoj haljini u Supertalentu Foto: Nova TV

U videu možete pogledati koje je kombinacija Maji Šuput najdraža, a u galeriji na početku teksta prisjetite se drugih izdanja iz ovogodišnjeg Supertalenta. 

Jedan će detalj Maja stalno mijenjati u novom Supertalentu, Marko Grubnić nam je otkrio koji