Crna maskara je sveti gral svake make-up rutine i nalazi se u svakom kozmetičkom stoliću i torbici za šminkanje. No kako odabrati savršenu maskaru za svoje trepavice?

Galerija

Uviti, produljiti, dati im volumen, naglasiti i istaknuti pogled. Sve to želimo od maskare. Te dugačke zavodljive trepavice u koje smo se zaljubile san su svake žene. Ne čudi zato što je maskara jedan od najpopularnijih make-up proizvoda u svijetu. Zbog savršenih trepavica spremne smo na sve – stalno isprobavanje novih maskara, plač, tugu i frustracije jer ni ona koju smo jučer kupile ne daje onaj wow filmski efekt.

Telescopic Lift maskara Foto: PR

Krenite u osvajanje pogledom

No kako do savršene maskare s kojom ćemo dobiti onaj wow efekt? One duge zavodljive trepavice koje izgledaju ojačano i njegovano, na kojima nema grudica i maskara se ne trusi? Da bismo došli do svoga svetog grala, treba se poslužiti malim trikovima make-up svijeta i odgovoriti na nekoliko pitanja.

Primjerice, stavljate li maskaru svakodnevno ili samo povremeno? Jesu vam dani aktivniji ili mirniji? Ako se šminkate svaki dan, važno je izabrati maskaru koja neće ostaviti mrlje i izgledati osušeno na trepavicama. Ako nosite kontaktne leće, svakako potražite maskaru provjerenog proizvođača pogodnu i za osjetljive oči. Znamo da je lako izgubiti se u moru maskara, i onda trpjeti crvenilo, svrbež i suzenje očiju jer smo odabrali onu koja nam baš i ne odgovara.

No L'Oréal Paris je jedan od provjerenih proizvođača s kojim znate što dobivate. S pravom su se žene diljem svijeta zaljubile u njihove maskare – Telescopic Lift i Telescopic Classic koje podižu trepavice na višu razinu!

Uz Telescopic Lift ćete dobiti dužinu trepavica kakvu zaslužujete Foto: PR

Vrhunske maskare koje neće razočarati

Maskara Telescopic Lift ispunjava želje svih onih koji maštaju o dugim i podignutim trepavicama. Dolazi s ekskluzivnom četkicom za podizanje i uvijanje trepavica, s kojom ćete postići zadivljujuće duboki i izražajni pogled, uz trepavice koje izgledaju senzacionalno iz svakog kuta. Zahvaljujući inovativnoj formuli obogaćenoj ceramidima, trepavice izgledaju njegovano i ojačano.

Telescopic Lift ispunjava želje svih onih koji maštaju o dugim i podignutim trepavicama Foto: L'Oréal/PR

U samo nekoliko trenutaka imate zavodljiv pogled, podignute trepavice bez grudica, razmazivanja, ljuskanja ili otežavanja. Čak će i kratke trepavice uz Telescopic Lift dobiti dužinu kakvu zaslužuju. Osjetite razliku, vidite razliku u ogledalu! Prihvatite samopouzdanje koje dolazi s dugačkim i uvijenim trepavicama. Uživajte u trepavicama dužim i do 5 mm* i do 36 sati volumena**! Znate da je maskara Telescopic Lift pogodna i za osjetljive oči?

Legendarna maskara Telescopic Classic pravi je oldie but a goldie. Onaj komad beauty rutine koji bi se uvijek trebao naći pri ruci. Njezina jedinstvena formula prikladna je za sve tipove trepavica i čini ih do 70 % dužima***, a fleksibilna četkica doseže do svake trepavice i precizno ih razdvaja, bez ostavljanja grudica. U samo jednom koraku, Telescopic Classic transformira vaše trepavice, daje senzualan izgled, otvoren i osvježen pogled. Zahvaljujući dugotrajnim formulama, Telescopic maskare će vam omogućiti da izgledate svježe i odmorno čak i u kasnim satima i naglasiti vašu prirodnu ljepotu. Upotpunit će šminku, zaokružiti cijeli look, staviti osmijeh na lice i podići samopouzdanje. Zar nam treba nešto više?

Telescopic Classic - prikladna za sve tipove trepavica i čini ih do 70 % dužima*** Foto: L'Oréal/PR

Koliko slojeva maskare inače nanosite? Jeste li onaj tip koji ne može prestati nanositi ili nanosite školski, maksimalno dva sloja? Ako imate dobru maskaru poput L'Oréal Telescopic maskara, dva sloja bit će sasvim dovoljna da istaknete i raščešljate trepavice. Ako vašem nanošenju maskare nema kraja, žao nam je, ali trebate potražiti novu. Ta vam ne odgovara.

Imate li duge trepavice? Ili pak kratke, rijetke, guste? Osim na formulu, važno je pozornost obratiti i na četkicu. Ona je ta koja će vam pomoći dobiti senzualan i moćan pogled. Zato potražite fleksibilnu četkicu koja doseže do svake trepavice i precizno ih razdvaja, bez ostavljanja mrlja. Baš kao što je ona četkica kod Telescopic Classic maskare.

Fleksibilna četkica doseže do svake trepavice i precizno ih razdvaja Foto: L'Oréal/PR

Savjet plus: Često griješimo prilikom skidanja maskare. Obično umorni od cjelodnevnih obveza navečer jedva stojimo na nogama i želimo što prije skinuti maskaru. I onda agresivno trljamo oči, a osjetljivoj i tankoj koži oko očiju to nikako ne odgovara. Za početak koristite stopostotni pamučni jastučić koji se neće potrgati dok ga koristite i ostaviti komadiće dlačica ili poliestera u vašem oku. Odaberite dvofazni odstranjivač jer savršeno uklanja i one najtvrdoglavije maskare. Nježno pritisnite blazinicu namočenu odstranjivačem na oči, pričekajte da se maskara otopi i uklonite je s očiju brisanjem u smjeru trepavica.

Onda, s kojom maskarom sutra započinjete dan i krećete u osvajanje pogledom?

*Instrumentalni test, 25 žena
**Potrošački test, 111 žena
***Instrumentalni test, 27 žena


Sadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom L'Oréal Paris po najvišim profesionalnim standardima.