Obitelj Šiljac na prvi je pogled tek obična obitelj. Samohrana majka s tri sina nije uobičajena, ali je sve češća obiteljska slika. No, ono što ovu karlovačku obitelj čini posebnom su tri brata Davor, Antonio i Denis

Osim što sva trojica braće Šiljac treniraju kickboxing, veliki su talenti u ovom neolimpijskom sportu.

Kako je Snježana nezaposlena već nekoliko godina, krpa kraj s krajem ne bi li dječacima omogućila potrebne uvjeti za sportsku aktivnost. Njihov talent dokazuju i mnogobrojni pehari i medalje zaslužene na različitim europskim natjecanjima.

No, zbog financijske situacije, mama ne može svoj trojici, odreda velikim potencijalima, pružiti odlazak na sva natjecanja koja zaslužuju. Denis je najčešće sudionik natjecanja, jer je Davor kao najstariji brat zrelo prihvatio životnu situaciju svoje obitelji i nesebično prepustio putovanje mlađoj braći, Denisu i najmlađem Antoniju.

Iako Snježanu mnogi pitaju zašto se odriče svega u ime njihova sporta, ona ističe kako u četiri godine zahvaljujući tako zdravom životu niti jedanput nisu bili bolesni. A njihova sreća kaad ih vidi s peharom u ruci, apsolutno je bezgranična.

Većina sportova u Hrvatskoj nema financijsku potporu države, a kickboxing upravo je jedan od takvih sportova. Zato bi želje ovo troje braće mogli ostati samo snovi, ali barem ih njih nitko ne može oduzeti.

Ako mislite da na bilo koji način možete pomoći ovoj obitelji javite se na redakcijski mail provjereno@novatv.hr.