Protekli je vikend izmamio mnoge na špicu, a osim dama u odličnim modnim kombinacijama, nađu se i muška modna izdanja koja nam imaju zašto zapeti za oko.

Galerija

Sunčani vikend brojne je potaknuo na izlazak na zagrebačke ulice, a jedno nas je muško izdanje baš oduševilo i pokazalo da je za dobar stil često dovoljan jedan efektan komad, posebno kada su u pitanju muške kombinacije.

Klasičnu i pomalo ziherašku kombinaciju tamnih traperica, bijele košulje i tenisica marketinški stručnjak Hrvoje Vukov nosi odlično, a svemu je dao zanimljiv zaokret sakoom u nježnoj ružičastoj boji, savršenom kontrastu trapericama i potpuno u skladu sa sunčanom jeseni u kojoj još uvijek uživamo.

Sive tenisice sa zanimljivim remenjem dio su ponude srpskog modnog brenda Mojo te su ručni rad, a sako koji mu stoji kao saliven djelo je zagrebačkog brenda Suit Up! koji nudi individualan pristup te komade koji besprijekorno laskaju. 

Hrvoje Vukov odlično je kombinirao ružičasti sako Foto: Josip Moler/Cropix

Ružičasta boja muškarcima itekako dobro stoji jer su od davnina i crvena i ružičasta zapravo bile tipično muške boje, a danas u njima jednako možemo uživati svi.

No Hrvojev izbor ružičastog sakoa ima i jednu važnu i plemenitu poruku. Naime, nošenje ružičastog u listopadu, Mjesecu ružičaste vrpce, pruža podršku svim ženama koje se bore s rakom dojke, ali i potiče sve ostale na redovite preventivne preglede i samopreglede.

Hrvoju Vukovu ide stilska petica i za stil i za poruku, a u galeriji na početku teksta pogledajte još ružičastih izdanja sa zagrebačkih ulica. 

Ružičasti street style Foto: Josip Moler/Cropix

Pogled ispod obrva: Gospodin Dotjerani sa zagrebačke špice skroz je tip-top

Izdanja Jasona Momoe dokazuju da i mačo-muškarci mogu nositi ružičastu