Vojvotkinja do Sussexa Meghan Markle došla je podržati svog supruga princa Harryja, koji je organizirao humanitarnu polo-utakmicu od koje će prikupljena sredstva ići za pomoć djeci u Africi oboljeloj od HIV-a i SIDA-e. Za tu prigodu Meghan je odabrala haljinu koja dokazuje da traper itekako može biti elegantan.

Galerija

Haljina od tamnoplavog trapera modne dizajnerice Caroline Herrere pokazala se kao savršen izbor za Meghan Markle, koja je došla na humanitarnu polo-utakmicu u kojoj će zaigrati i princ Harry. Vrlo elegantnu haljinu u šik stilu 1950-ih 36-godišnja vojvotkinja kombinirala je uz štikle boje kože brenda Aquazzura.

Carolina Herrera dizajnirala je vjerojatno najelegantniju traper-haljinu koja osvaja ženstvenim krojem, lepršavim donjim dijelom dužine do sredine listova, širokim remenom i decentnim V-izrezom, a efektno izgledaju i džepovi na haljini. Ovakva divna kreacija lako nadmašuje i toalete s crvenog tepiha.

Haljina od tamnoplavog trapera modne dizajnerice Caroline Herrere pokazala se kao savršen izbor za Meghan Markle



I dok je cijena Meghanine haljine vrtoglavih 19.800 kuna, torbica od ratana brenda J. Crew trenutno je na sniženju za 455 kuna. Istu takvu torbicu nosila je i Pippa Middleton, sestra Meghanine šogorice Catherine Middleton, na Wimbledonu prošli mjesec.

Meghan Markle u traper haljini - 1 Foto: Guliver/Cover Images