Vojvotkinja do Sussexa Meghan Markle došla je podržati svog supruga princa Harryja, koji je organizirao humanitarnu polo-utakmicu od koje će prikupljena sredstva ići za pomoć djeci u Africi oboljeloj od HIV-a i SIDA-e. Za tu prigodu Meghan je odabrala haljinu koja dokazuje da traper itekako može biti elegantan.

Galerija Meghan Markle u traper haljini - 3 Meghan Markle u traper haljini - 4 Meghan Markle u traper haljini - 6 +4 Meghan Markle u traper haljini Caroline Herrere

Haljina od tamnoplavog trapera modne dizajnerice Caroline Herrere pokazala se kao savršen izbor za Meghan Markle, koja je došla na humanitarnu polo-utakmicu u kojoj će zaigrati i princ Harry. Vrlo elegantnu haljinu u šik stilu 1950-ih 36-godišnja vojvotkinja kombinirala je uz štikle boje kože brenda Aquazzura.

Carolina Herrera dizajnirala je vjerojatno najelegantniju traper-haljinu koja osvaja ženstvenim krojem, lepršavim donjim dijelom dužine do sredine listova, širokim remenom i decentnim V-izrezom, a efektno izgledaju i džepovi na haljini. Ovakva divna kreacija lako nadmašuje i toalete s crvenog tepiha.

Haljina od tamnoplavog trapera modne dizajnerice Caroline Herrere pokazala se kao savršen izbor za Meghan Markle



I dok je cijena Meghanine haljine vrtoglavih 19.800 kuna, torbica od ratana brenda J. Crew trenutno je na sniženju za 455 kuna. Istu takvu torbicu nosila je i Pippa Middleton, sestra Meghanine šogorice Catherine Middleton, na Wimbledonu prošli mjesec.

Meghan Markle u traper haljini - 1 Meghan Markle u traper haljini Caroline Herrere (Foto: Guliver/Cover Images)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju