Prema mišljenju nekih modnih znalaca, Melania Trump odavno je nadmašila svoje prethodnice kada je u pitanju odijevanje

Galerija

Prvoj dami SAD-a čak i oni najžešći modni kritičari sve teže nalaze zamjerku. U svakoj je prigodi besprijekorno elegantna, a svoj je stil još jednom demonstrirala na ceremoniji paljenja božićnih svjetala u Washingtonu.

Amerikanci uvijek s nestrpljenjem i zanimanjem očekuju to događanje i potom komentiraju što su to njihove prve dame odjenule.

S obzirom na to da se ceremonija odvija na otvorenom, posebnu pažnju pridaju odabiru kaputa koji najviše dolazi do izražaja.

Melania Trump na ceremoniji paljenja svjetala Foto: GettyImages

Ove godine Melania je oduševila kaputom cijenjene modne kuće Chanel. Ispod modela u omiljenoj blagdanskoj boji – crvenoj, koji se u struku veže remenom te tako stvara vrlo elegantnu i ženstvenu siluetu, nazirala se crvena haljina. Melania je izdanje nadopunila smeđim štiklama Christiana Louboutina.

Mnogi su zaključili kako je ovom kombinacijom bacila u zaborav izdanja bivših prvih dama za istu prigodu, a je li to uistinu tako, procijenite sami nakon što u galeriji pogledate što su na istim ceremonijama nosile Michelle Obama, Laura Bush i Nancy Reagan.

Prve dame na ceremonijama paljenja svjetala - 7 Foto: AFP/GettyImages/Profimedia