Prema mišljenju nekih modnih znalaca, Melania Trump odavno je nadmašila svoje prethodnice kada je u pitanju odijevanje

Galerija

Prvoj dami SAD-a čak i oni najžešći modni kritičari sve teže nalaze zamjerku. U svakoj je prigodi besprijekorno elegantna, a svoj je stil još jednom demonstrirala na ceremoniji paljenja božićnih svjetala u Washingtonu.

Amerikanci uvijek s nestrpljenjem i zanimanjem očekuju to događanje i potom komentiraju što su to njihove prve dame odjenule.

S obzirom na to da se ceremonija odvija na otvorenom, posebnu pažnju pridaju odabiru kaputa koji najviše dolazi do izražaja.

Melania Trump na ceremoniji paljenja svjetala
Melania Trump na ceremoniji paljenja svjetala Foto: GettyImages

Ove godine Melania je oduševila kaputom cijenjene modne kuće Chanel. Ispod modela u omiljenoj blagdanskoj boji – crvenoj, koji se u struku veže remenom te tako stvara vrlo elegantnu i ženstvenu siluetu, nazirala se crvena haljina. Melania je izdanje nadopunila smeđim štiklama Christiana Louboutina.

Mnogi su zaključili kako je ovom kombinacijom bacila u zaborav izdanja bivših prvih dama za istu prigodu, a je li to uistinu tako, procijenite sami nakon što u galeriji pogledate što su na istim ceremonijama nosile Michelle Obama, Laura Bush i Nancy Reagan.

Prve dame na ceremonijama paljenja svjetala - 7
Laura i George Bush (Foto: AFP/GettyImages/Profimedia)