Meri Goldašić, influencerica i bivša natjecateljica u Masterchefu Nove TV, na društvenim mrežama često dijeli trenutke iz privatnog života. Jedni su tu da motiviraju žene kako bi zavoljele svoje tijelo, drugi se dotiču važnih tema, a trećima je pak cilj da nas nasmiju do suza.

U posljednjem videu koji je Meri objavila na svome profilu na TikToku dotaknula se jedne simpatične, a istovremeno diskutabilne teme.

Ono kad si na moru i gledaš kako frajer fotka svoju curu i ne radi to dobro, pa se ona ljuti na njega i objašnjava mu kako da je fotografira. Nedostaje mi jako malo da mu kažem da se makne i da nju premjestim na drugo mjesto jer nije na dobrom svjetlu.

Jure mi sugerira da se ne petljam, a ja se tako jako želim upetljati jer mi je žao. Što vi mislite? Treba li se normalizirati da uletiš ljudima, kažeš im da se maknu i da onda ti fotografiraš kako treba? govori Meri u videu.

Vjerojatno ste i same doživjele situaciju da muškarac ne može uhvatiti fotografiju kakvu ste zamislile pa ste morali njega fotografirati u istoj pozi koju treba prekopirati. Taj slatki problem ponekad može frustrirati žene pa su se brojne žene složile s njezinim prijedlogom.

Molim te, ako vidiš mene u toj situaciji, pomozi!, samo je jedan od komentara pratiteljica koje je oduševila ova ideja.

U anketi nam recite mislite li da je u redu uletjeti paru koji se našao u ovoj situaciji. Radi li se o pomoći ili pak nepristojnosti?

Klik, klik: Sedam pravila za savršenu fotografiju u bikiniju