Na terasi Oleander hotela Esplanade u Zagrebu predstavljena je nova linija preparativne kozmetike za zdraviji i ljepši izgled kože. Među mnogim poznatim licima iz javnog života, pažnju je privukla i Mia Dimšić.

Ovogodišnja predstavnica Hrvatske na izboru za pjesmu Eurovizije njeguje mladenački stil koji se uglavnom sastoji od jednostavnih i vrlo nosivih komada odjeće, a koji laskaju njezinoj ženstvenoj figuri.

Mia Dimšić je za ovu prigodu odabrala mini haljinu u crvenoj boji s jednom naramenicom i prorezom na prednjem dijelu koja ističe preplanulu kožu, a posebno dobro izgleda na damama s tamnijom bojom kose.

Osječka pjevačica je mini haljinu sparila s crnom prošivenom torbicom ukrašenom zlatnim lancem i s trendovskim parom sandala povišenih potpetica i s platformom.

Ova tip obuće otvorenih prstiju podići će bilo koju modnu kombinaciju – bez obzira sparujete li ga sa suknjama, haljinama ili trapericama.

Mia Dimšić: Ljetne hlače idealne za nošenje s majicom koja razotkriva trbuh

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali nekoliko modela sandala po uzoru na Miju Dimšić.