Mia Dimšić je sinoć koncertom otvorila 14. po redu CMC festival u Vodicama. Simpatična pjevačica koja je predstavljala ove godine Hrvatsku na Eurosongu zabavila je razdraganu publiku svojim popularnim pjesmama.

Galerija Mia Dimšić na CMC festivalu u Vodicama - 4 Mia Dimšić na CMC festivalu u Vodicama - 1 Mia Dimšić na CMC festivalu u Vodicama - 3 +4 Mia Dimšić na CMC festivalu u Vodicama - 2

I ovoga puta zablistala je u vrlo jednostavnom, ali efektnom mladenačkom izdanju koji je naglasio njezine ženstvene adute.

Kantautorica iz Osijeka za nastup je odbrala je šljokicama ukrašeni ljubičasti crop-top bez rukava koji je razotkrio njezin trbuh, a sparila ga s bijelim hlačama na crtu kakve dame često biraju u toplijem dijelu godine.

Mia Dimšić na CMC festivalu u Vodicama - 1 Mia Dimšić na CMC festivalu u Vodicama - 1 (Foto: Dusko Jaramaz/Pixsell)

Točnije, odabrala je hlače visokog struka koji modni stručnjaci preporučuju kao idealni model za sparivanje s crop-topovima. Ovo ne čudi ako je poznato da hlače visokog struka vizualno stanjuju predio struka te produžuju cijelu figuru.

Efekt vizualnog produživanje figure još je veći ako se hlače visokog struka iskombiniraju s cipelama visokih potpetica.

Mia Dimšić za nastup u Vodicama odabrala je srebrni model sandala s otvorenim prstima i s udobnom blok-potpeticom, a cijelo izdanje zaokružila je s nekoliko pomno odabranih komada nakita.

Mia Dimšić na tirkiznom tepihu na otvorenju Eurosonga u Torinu Mia Dimšić: Minica i gležnjače za wow otvaranje Eurosonga u Torinu

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali nekoliko modela bijelih hlača visokog struka po uzoru na Miju Dimšić idealnih za ljetne modne igre.

H&M, bijele hlače visokog struka, 189 kn H&M, bijele hlače visokog struka, 189 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju