Glumica Mila Kunis definitivno nije rob trendova i prilikom odijevanja pažnju prije svega posvećuje vlastitoj udobnosti. Prilikom primanja jednog priznanja opet je pokazala koliko je neopterećena modom

Galerija

Dramsko društvo studenata Harvarda "Hasty Pudding Theatricals" od 1951. dodjeljuje nagradu za ženu godine glumicama koje daju “dugotrajan i impresivan doprinos svijetu zabave”.

Ove godine nagrada je otišla u ruke Mile Kunis, a u njezinu čast organizirana je tradicionalna parada i dodjela na Harvardu.

Mila Kunis na dodjeli nagrade društva Hasty Pudding Theatricals - 4 Foto: AFP/Profimedia

Ovo cijenjeno privatno sveučilište smješteno je u Cambridgeu u saveznoj državi Massachusetts, u kojoj ovih dana vladaju vrlo niske temperature pa se Mila za paradu oboružala toplim odjevnim komadima i bucama s krznom.

Iako je ovo vrlo ležerna i zabavna dodjela, holivudske glumice ipak se na njoj vole pojaviti u vrlo elegantnim izdanjima. Mnoge njezine kolegice koje su prijašnjih godina osvajale ovu nagradu smrzavale su se na paradi u štiklama, ali zato neopterećena Mila svoje tople buce nije skidala čak ni kada je stigla na dodjelu.

Pojavivši se na dodjeli u čizmama koje ni jedna druga glumica vjerojatno ne bi obula za ovakvu prigodu, lijepa 34-godišnja glumica još jednom je dokazala da joj je udobnost puno važnija od izgleda.

Mila Kunis na dodjeli nagrade društva Hasty Pudding Theatricals - 2 Foto: AFP/Profimedia