Glumica Mila Kunis definitivno nije rob trendova i prilikom odijevanja pažnju prije svega posvećuje vlastitoj udobnosti. Prilikom primanja jednog priznanja opet je pokazala koliko je neopterećena modom

Galerija Mila Kunis na dodjeli nagrade društva Hasty Pudding Theatricals - 3 Mila Kunis na dodjeli nagrade društva Hasty Pudding Theatricals - 5 Mila Kunis na dodjeli nagrade društva Hasty Pudding Theatricals - 4 +1 Mila Kunis na dodjeli nagrade društva Hasty Pudding Theatricals - 1 Dramsko društvo studenata Harvarda "Hasty Pudding Theatricals" od 1951. dodjeljuje nagradu za ženu godine glumicama koje daju “dugotrajan i impresivan doprinos svijetu zabave”.

Ove godine nagrada je otišla u ruke Mile Kunis, a u njezinu čast organizirana je tradicionalna parada i dodjela na Harvardu.
Mila Kunis na dodjeli nagrade društva Hasty Pudding Theatricals - 4 Mila je na paradi i dodjeli nosila buce Foto: AFP/Profimedia
Ovo cijenjeno privatno sveučilište smješteno je u Cambridgeu u saveznoj državi Massachusetts, u kojoj ovih dana vladaju vrlo niske temperature pa se Mila za paradu oboružala toplim odjevnim komadima i bucama s krznom.

Iako je ovo vrlo ležerna i zabavna dodjela, holivudske glumice ipak se na njoj vole pojaviti u vrlo elegantnim izdanjima. Mnoge njezine kolegice koje su prijašnjih godina osvajale ovu nagradu smrzavale su se na paradi u štiklama, ali zato neopterećena Mila svoje tople buce nije skidala čak ni kada je stigla na dodjelu.

Pojavivši se na dodjeli u čizmama koje ni jedna druga glumica vjerojatno ne bi obula za ovakvu prigodu, lijepa 34-godišnja glumica još jednom je dokazala da joj je udobnost puno važnija od izgleda.

Jesu li buce primjeren odabir za dodjelu nagrada?

glasova:

Mila Kunis na dodjeli nagrade društva Hasty Pudding Theatricals - 2 Anne Hathaway, Catherine Zeta Jones i Renee Zellwegger na dodjeli su nosile štikle Foto: AFP/Profimedia

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju