Glumica Mila Kunis definitivno nije rob trendova i prilikom odijevanja pažnju prije svega posvećuje vlastitoj udobnosti. Prilikom primanja jednog priznanja opet je pokazala koliko je neopterećena modom

Galerija Mila Kunis na dodjeli nagrade društva Hasty Pudding Theatricals - 3 Mila Kunis na dodjeli nagrade društva Hasty Pudding Theatricals - 5 Mila Kunis na dodjeli nagrade društva Hasty Pudding Theatricals - 4 +1 Mila Kunis na dodjeli nagrade društva Hasty Pudding Theatricals - 1 Dramsko društvo studenata Harvarda "Hasty Pudding Theatricals" od 1951. dodjeljuje nagradu za ženu godine glumicama koje daju “dugotrajan i impresivan doprinos svijetu zabave”.

Ove godine nagrada je otišla u ruke Mile Kunis, a u njezinu čast organizirana je tradicionalna parada i dodjela na Harvardu.
Mila Kunis na dodjeli nagrade društva Hasty Pudding Theatricals - 4 Mila je na paradi i dodjeli nosila buce Foto: AFP/Profimedia
Ovo cijenjeno privatno sveučilište smješteno je u Cambridgeu u saveznoj državi Massachusetts, u kojoj ovih dana vladaju vrlo niske temperature pa se Mila za paradu oboružala toplim odjevnim komadima i bucama s krznom.

Iako je ovo vrlo ležerna i zabavna dodjela, holivudske glumice ipak se na njoj vole pojaviti u vrlo elegantnim izdanjima. Mnoge njezine kolegice koje su prijašnjih godina osvajale ovu nagradu smrzavale su se na paradi u štiklama, ali zato neopterećena Mila svoje tople buce nije skidala čak ni kada je stigla na dodjelu.

Pojavivši se na dodjeli u čizmama koje ni jedna druga glumica vjerojatno ne bi obula za ovakvu prigodu, lijepa 34-godišnja glumica još jednom je dokazala da joj je udobnost puno važnija od izgleda.

Ankete

(6611) Jesu li buce primjeren odabir za dodjelu nagrada?

rezultati povratak glasova670
rezultati

Mila Kunis na dodjeli nagrade društva Hasty Pudding Theatricals - 2 Anne Hathaway, Catherine Zeta Jones i Renee Zellwegger na dodjeli su nosile štikle Foto: AFP/Profimedia

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju