Milanka Opačić bila je među brojnim gostima koji nisu propustili reviju modnog dvojca ELFS, kojom je otvoreno četvrto izdanje modne platforme Atelier Electricity u Zagrebu. Tijekom tri dana nove kolekcije predstavit će i Martina Herak, Morana Krklec, Jalizé Couture i Varteks, dok je treći dan rezerviran za soloreviju Luke Grubišića.

Galerija

Što je popularni modni dvojac ELFS pripremio za aktualnu sezonu, došle su pogledate brojne osobe iz hrvatskog javnog života. Među njima bila je i Milanka Opačić, jedna od najbolje odjevenih hrvatskih političarki.

Za dolazak na reviju odabrala je sjajnu odjevnu kombinaciju koja odiše ležernom elegancijom i mladenačkim stilom. Stajling je složila od svijetlo plavih traperica ravnog kroja s ispranim efektom i rasparanim rubom nogavica.

Milanka Opačić na reviji modnog dvojca ELFS - 2 Foto: Marko Prpic/Pixsell

Uz traperice su nepogrešivo pristajale klasične crne salonke od brušene kože, koje uvijek odišu elegancijom i ženstvenošću. Gornji dio stajlinga složila je od fine bijele majice bez rukava s kragnom u stilu opuštene niske dolčevita kragne. Preko majice političarka je odjenula sako od buklea u kombinaciji bijele i svijetlo plave boje sa srebrnim gumbima, model klasične dužine i kroja kakav žene najradije biraju, bez obzira na trendove.

Milanka Opačić na reviji modnog dvojca ELFS Foto: Marko Prpic/Pixsell

Milanka Opačić outfit je podigla naušnicama s kristalima i tanjom metalnom narukvicom te crnom ručnom torbom ukrašenom četvrtastom metalnom kopčom zlatne boje.

Modna revija brenda ELFS otvorila je četvrto izdanje modne platforme Atelier Electricity - 9 Foto: Marko Prpic/Pixsell

Viktorija Rađa umjesto male crne haljine odjenula je malu crnu jaknu i tako dobru torbu

Elegantno izdanje Sanje Musić Milanović za posjet Albaniji