Prošle godine u ovo vrijeme retrogradna Venera uplela je svoje prste i utjecala na mnoge horoskopske znakove. Ove će godine zvijezde mnogim horoskopskim znakovima donijeti lijepe i nezaboravne trenutke, otvoriti put za nove poslovne uspjehe i rasvijetliti neke stare odnose koji bi vam ponovno mogli vrlo važni u životu.

Srpanj je vrhunac ljeta, stoga otvorite oči i srce kako ne biste propustili prilike koje vam pruža, a u nastavku provjerite što vaš horoskopski znak očekuje ovog srpnja.

1. Ovan

Kad ste posljednji put obaveze stavili sa strane i fokusirali se samo na svoje želje i potrebe? Obaveze su vas pogodile poput groma za vrijeme ljetne oluje, a ovoga srpnja pokušajte sebe staviti na prvo mjesto.

Probleme u odnosu s partnerom riješit će kvalitetni razgovor, a ovog ćete srpnja osjećati pojačanu želju za intimnošću s partnerom. 

Pročitajte što ovnove očekuje u srpnju

2. Bik

Srpanj donosi prilike za bika na svim poljima. U ljubavi će komunikacija biti ključna. Otvoreni razgovori s partnerom donijet će jasnoću i razumijevanje, što će dodatno ojačati vašu vezu. Samci bi mogli upoznati nekoga kroz zajedničke interese ili hobije, stoga nemojte odbijati druženje s prijateljima.

Mars u Blizancima dat će vam slobodu, stoga dobro promislite prije nego što donesete neke važne životne odluke. 

Pročitajte što bikove očekuje u srpnju

3. Blizanci

Mladi mjesec u raku mogao bi vam pomoći da otvorite oči i odvažite se na korak o kojemu dugo sanjate. Ovaj će srpanj donijeti poslovne prilike za koje se već dugo svakodnevno trudite, ali niste svjesni da ste dorasli zadatku. Ostavite skromnost po strani i osvijestite svoje kvalitete.

Pročitajte što blizance očekuje u srpnju

4. Rak

Rakovi, ovo je vaše vrijeme. Početkom srpnja imat ćete osjećaj da vam baš sve ide od ruke – na poslu, u ljubavi, prijateljstvu i obitelji. 

Slobodni rakovi bi krajem srpnja mogli upoznati zanimljivu osobu, ali budite oprezni. Ponekad se čini da je ljetna avantura ozbiljnija nego što jest, stoga pripazite na svoje osjećaje kako ne biste bili razočarani.

Pročitajte što rakove očekuje u srpnju

5. Lav

Dok traje rakova runda, lavovi će se osjećati pomalo izgubljeno. Stres uzrokovan poslom samo što nije prošao, stoga vježbajte strpljenje jer vrijeme preopterećenosti uskoro prolazi, a to ćete osjetiti već 21. srpnja.

Posvećenost poslu urodit će plodom, stoga će se ovog srpnja popraviti vaša financijska situacija. Važno je obratiti pažnju na signale koje vam tijelo šalje. Pronađite vrijeme za odmor i opuštanje kako biste izbjegli preopterećenje i održali vitalnost.

Pročitajte što lavove očekuje u srpnju

6. Djevica

Srpanj će biti mjesec harmonije i stabilnosti za djevice. Vaši odnosi će biti ispunjeni ljubavlju i razumijevanjem, a partner će vam pružiti podršku u svim aspektima života.

Iako u zadnje vrijeme niste mogli pronaći zajednički jezik, ovaj će srpanj donijeti važne promjene, ali ništa bez komunikacije, stoga više slušajte, a manje govorite kako bi osjećaji vašeg partnera mogli izaći na vidjelo.

Pročitajte što djevice očekuje u srpnju

7. Vaga

Vage, ovog ćete srpanja izaći iz sjene. Bit ćete spremni preuzeti odgovornost i istaknuti se na poslu, a to će utjecati na gotovo sve aspekte vašeg života. Poznata uzrečica što zračiš to privlačiš dobit će smisao, jer će vaše samozadovoljstvo privlačiti razne prilike – kako u poslu, tako i u ljubavi. .

Na godišnjem odvojite vrijeme za starije članove obitelji jer žude za vašom pažnjom.

Provjerite što vage očekuje u srpnju

8. Škorpion

Srpanj donosi intenzivne emocije i strast za škorpione. Vaš ljubavni život bit će ispunjen dubokim osjećajima i povezanošću s partnerom, stoga prihvatite ispriku i ne dopustite egu da donosi odluke, već razmišljajte srcem.

Ako ste slobodni, mogli biste sredinom srpnja upoznati nekoga tko će vas duboko impresionirati i s kim ćete osjetiti snažnu kemiju, a povezat će vas zajednički interesi i strasti.

Pročitajte što škorpione očekuje u srpnju

9. Strijelac

I kod strijelaca će na meniju ovog srpnja biti radost. Napokon ćete riješiti probleme s dragom osobom, a vaš će odnos biti snažniji no ikad. Shvatit ćete da obaveze utječu na vaše odnose, stoga ćete presložiti listu prioriteta.

Shvatit ćete da ne morate biti na više mjesta odjednom i da biste svoje želje i potrebe trebali staviti na prvo mjesto, stoga slobodno odgodite obaveze, neće se ništa dogoditi, a unutarnji mir je ključan za kvalitetno obavljanje posla.

Pročitajte što strijelce očekuje u srpnju

10. Jarac

Iako ste proživljavali nesuglasice s partnerom zadnjih nekoliko mjeseci, konačno biste, ovog srpnja, mogli pronaći zajednički jezik.

Ako ovog srpnja idete na godišnji, nemojte ga provesti nadoknađujući privatne obveze koje niste stigli obaviti, već se maksimalno opustiti kako biste očuvali svoje zdravlje. Na obiteljskom okupljanju biste mogli obnoviti odnose s članovima obitelji koji neko vrijeme nisu bili uključeni u vaš život.

Pročitajte što jarce očekuje u srpnju. 

11. Vodenjak

Mladi mjesec u raku mogao bi vam pomoći da se ponovno poveže sa svojim tijelom. Zbog obaveza ste zapostavili sebe, stoga je nužno da pažnju obratite na tjelovježbu i zdravu prehranu te dovoljan unos vode, posebno tijekom srpanjskih vrućina.

Kad Venera prijeđe u lava, sredinom srpnja, osjetit ćete pozitivne promjene, ponajviše u ljubavnim odnosima i općenito, odnosima s drugim ljudima. 

Pročitajte što vodenjake očekuje u srpnju

12. Ribe

Restogradni Neptun u ribama započinje već 2. srpnja, stoga će ribe imati osjećaj manje vrijednosti. Nemojte dopustiti da vas to pokoleba, već osvijestite koliko ste vrijedne, suosjećajne i dobre osobe.

Ljubavne nesuglasice s partnerom riješit ćete uz iskreni razgovor, a nakon toga će se popraviti i vaš intimni život koji ste zanemarili.

Pročitajte što ribe očekuje u srpnju

Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega