Što svakom od 12 horoskopskih znakova najviše treba? Što najviše žele, za čim najviše čeznu? Potražili smo odgovor na ta pitanja i malo se iznenadili kada smo otkrili da se on sastoji od – samo jedne riječi.

Galerija Čarobna svjetiljka Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega - 2 Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega - 11 +9 Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega

Što vaš horoskopski znak želi više od ičega? Zvijezde su na ovo intrigantno pitanje dale odgovor koji vam može pomoći da bolje shvatite i upoznate sami sebe. Ovan najviše teži tome da bude nesputan i da ga ništa ne ograničava pa mu je najvažnija sloboda, dok će lava divljenje drugih ispuniti najvećim ponosom i zadovoljstvom.

Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega - 1 Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega (Foto: Zadovoljna.hr)

Bikovima je pak najveća želja da u životu ima dovoljno komfora i osjećaja udobnosti, blizancima je od svega najvažnija povezanost, dok je osjećajnim rakovima suosjećanje ono što traže od sebe, ali i žele od drugih. Za pragmatične djevice stručnost je ono što žele od sebe i drugih, vagama ništa u životu nije važnije od ravnoteže, dok je škorpionima najveća pokretačka sila strast.

Neki znakovi jednostavno ne znaju kupiti dobar poklon Nije do njih, do zvijezda je: Tri horoskopska znaka koja kupuju najgore poklone za Božić

Tajna Ne želimo priznati: Koja je najveća tajna vašega horoskopskog znaka?

Strijelac teži tome da u životu stekne iskustvo u svemu, a ako pitate jarčeve što oni najviše žele, nemojte se čuditi ako vam kažu da je to - oštrina uma. Vodenjak će na isto pitanje odgovoriti inovativnost, dok će za uvijek osebujne ribe to biti umjetničko izražavanje. 

U fotogaleriji doznajte koja je najveća želja svakoga horoskopskog znaka opisana u samo jednoj riječi.

Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega - 4 Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega (Foto: Zadovoljna.hr)

Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega - 10 Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega (Foto: Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju