Zvijezde s A-liste obožavaju dizajnerske krpice i vrtoglave potpetice, no u njihovom se ormaru nalazi i nekoliko pari traperica bez kojih ne mogu zamisliti svakodnevicu. To dijele s velikim brojem žena kojima su traperice komad koji je nosiv, udoban, lako se kombinira, a i spašava u gotovo svakoj situaciji. No bez obzira na trendove koje nameću dizajneri i zvijezde omiljeni kroj traperica koji nosi najviše žena je bootcut

Istraživanje provedeno na eBay-u pokazalo je kako je daleko najprodavaniji model traperica onaj bootcut i to se ne mijenja bez obzira na trendove koje nemeču zvijezde.

U posljednje vrijeme hit je nešto širi kroj traperica kojeg Eva Longoria i Katie Holmes vole zavinuti te nositi na mokasine ili štikle, no usprkos tom zvjezdanom trendu nije porasla prodaja šireg modela traperica.

>> Odaberite najbolje traperice za vaše tijelo

Među 3 milijuna prodanih traperica u prošloj godini čak je 793 tisuće komada prodanih modela bootcut, što je tri puta više nego sljedeći najprodavaniji model, a to je klasični, ravni kroj.

>> Štedljiva Catherine: Iste traperice tri puta zaredom

Razlozi zbog kojih je model bootcut omiljeni su ti što ga žena može nositi u svakoj dobi, ne izlaze iz mode i odlično se kombinira uz različite stilove. Ovaj model također odgovara ženama različite građe, a pogotovo dobro pristaje ženama sa širim bokovima.

>> Trikovi koji će vas vratiti u 'mršave' traperice

Klasični model slijede uske traperice ii skinny jeans koje su apsolutni modni trend među zvijezdama, no po prodaji se nalaze tek na trećem mjestu. Na dalekom desetom mjestu nalaze se traper tajice ili jeggings model traperica.