Na promociji druge knjige Jelene Popović Volarić 'Tatine curice' kao nasmiješena podrška pojavila se i Doris Pinčić. Popularnu Laru uskoro ćemo moći gledati i u dugometražnom filmu 'Larin izbor: Izgubljeni princ', a dok s nestrpljenjem očekujemo njezin modni izbor za premijeru, komplimentiramo njezinom ljupkom stajlingu za promociju 'priča urbane žene koja zna što želi'

Doris Pinčić je uz zvijezdu večeri Jelenu Popović Volarić koja je promovirala svoju drugu zbirku kolumni 'Tatine curice', bila najfotografiranija dama u odabranom društvu spisateljičinih prijatelja i ljubitelja hrvatskog urbanog chick-lita.

>> 4 haljine u kojima je blistala Doris Pinčić

Osim njezine popularnosti tome je zasigurno i doprinijela kombinacija koja bi mogla poslužiti kao inspiracija za prvi toplinski udar ovoga ljeta koji uz obaveznu flašicu vode inzistira na prirodnim materijalima i udobnoj odjeći.

>> Jelena Veljača: Najbolja promotorica boje pudera

'Larin izbor' je za tu toplu večer bila končana bijela majica i kratke hlačice u boji koralja. Uz vedru narančastu ona je obojila i udobne sandale, dovoljno udobne za često poziranje i izrazito atraktivne za odličan ljetni stajling.

Finalnu epizodu serije 'Larin izbor' pogledajte na našem portalu OYO.hr.