Ako ste se ovog proljeća odlučili promijeniti frizuru, a nedostaje vam inspiracije, pogledajte nove trendove koje su pokazale poznate dame. Škarice su radile punom parom, a kakav je rezultat procijenite same

Proljetno buđenje i želja za konačnim završetkom crvenih nosova i maglom ispunjene kose, kod svih žena rezultira osvježavanjem imidža. Neki će se počastiti novom tunikom ili haljinicom, a druge frizurom. Kratite li kosu, a trebate inspiraciju, pogledajte kako su to učinile naše i svjetski poznate ljepotice.

Hayden Panettiere
Plava američka slatkica poznata je po svojim promjenama frizure koje su uglavnom zadržavale svoju dužinu. Vidjeli smo je i sa šiškama, a zavodljivi uvojci bili su njezin zaštitni znak.
No, kako se tinejdžerska zvijezda htjela riješiti imidža holivudske slatkice, drastično je skratila kosu te je obojila u bakrenu nijansu. Za svečaniji look zalizala je kosu i tako postigla profinjen izgled koji zaista nema nikakve veze s vrckavim kovrčama TV navijačice.

Renee Zellweger
Svoju poludugu kosu glumica je uobličila u kratki bob. Kraćena i stanjena kosa glumici pristaje zbog njezinih naglašenih jagodica, no ukoliko vam se sviđa ovakva frizura svakako se konzultirajte s vašim frizerom, jer ovakav bob ne pristaje svakom obliku lica.

Jelena Veljača
Spisateljica i glumica Jelena Veljača kratila je kosu u nekoliko navrata, ističući kako se s kratkom kosom osjeća hrabrijom jer osjeća puno više muške energije. Možda je i to razlog zbog kojeg je Jelena i ove sezone pokazala kratku i slatku frizuru idealnu za predstojeće tople dane.

Heidi Klum
Svježi friz manekenke Heidi Klum naišao je na podijeljene reakcije. Dok jedni ne mogu razumjeti zašto je ljepotica skratila dugu i raskošnu kosu, drugi su pohvalili njezin hrabri korak prema praktičnoj i nezahtjevnoj frizuri.

Jessica Alba
Jessica Alba za razliku od svojih kolegica nije skraćivala kosu, već se odlučila za ozbiljniju, isfeniranu frizuru. Budući da smo je do sada imali priliku vidjeti uglavnom s kraćom kosom u ležernoj varijanti za lijepu Jessicu ova je mala promjena itekako vidljiva.

>> Frizura koja simbolizira seks i neovisnost žene

>> I Jessica Alba nosi trendi pletenicu

Mischa Barton
Ukoliko se nikako ne možete ohrabriti i odlučiti se za susret s frizerskim škarama, a voljeli biste barem malo promijeniti imidž, možda bi vam Mischa Barton mogla poslužiti kao inspiracija. S prednje strane kosa skupljena u dvije pletenice spojene su straga zajedno s ostatkom ležerno podignute kose.