Glumica Julia Roberts svoj poznati osmijeh uputila je članovima obitelji Obama tijekom večere u Kennedy Centru koja je okupila brojne poznate osobe među kojima su se našli Sir Paul McCartney, Gwen Stefani i Oprah Winfrey

Tradicionalna večera održana u Kennedy Centru i ove je godine okupila brojne poznate osobe od kojih su mnogi primili vrpcu kojom im se iskazuje čast i zahvala za rad kojim doprinose društvu.

>> Bijela kuća zasjala u božićnom ruhu

Televizijska diva i najplaćenija televizijska voditeljica Oprah Winfrey i jedna od najvećih zagovornika Obamine politike  na svečanu večeru Kennedy Center Honors za tu je prigodu odabrala haljinu dizajnera Badgleyja Mischke te hrabro pokazala svoj dekolte.

>> Niti Julia Roberts ne može bez retuširanja

>> Julia Roberts osmijeh naplatila 1,2 milijuna eura

Među gošćama je blistala i žena s najljepšim osmijehom Julia Roberts koja je svoju ljepotu naglasila jednostavnom crnom i dekoltiranom haljinom. Hrabra kao i uvijek kada je u pitanju moda bila je pjevačica grupe No Doubt Gwen Stefani. Njezin izbor je bila jarko žuta i vrlo elegantna haljina.

>> Oprah se uvukla u haljinu Beckhamice

Nakon što je Barack Obama 2008. odnio pobjedu na predsjedničkim izborima, on i njegova obitelj su toliko oduševili Juliju Roberts da se našalila i rekla kako su je osvojili na prvi pogled te da njezin suprug ne mora biti ljubomoran na Georgea Clooneyja ili Clivea Owena već na stanare Bijele kuće.

'Michelle izgleda poput osobe koja pokazuje svoju pravu stranu i ne pretvara se', rekla je Julia za prvu damu Amerike , a njezino se mišljenje do danas nije promijenilo.