u Londonu je održana najprestižnija na dodjeli britanskih glazbenih nagrada Brit Awards. Crvenim tepihom jedne od najprestižnijih britanskih manifestacija prošetale su zvijezde koje su svojim glasom, ali i stasom oduševile prisutne. Glamurozne haljine ponovno su se našle u prvom planu, a tko je bio najuspješniji procijenite sami

Jedna od najvećih zvijezdi večeri svakako je bila Adele koja je briljirala je u svakom pogledu.

Pjevačica anđeoskog glasa osvojila je dvije nagrade i to za najbolju britansku pjevačicu te za album godine, a pojavila se u dugoj crnoj Burberry haljini ukrašenoj tilom, vrlo sličnoj onoj Armanijevoj u kojoj se pojavila na dodjeli nagrada Grammy.

>> A najglamuroznija zvijezda crvenog tepiha je...

Rihanna, koja je drugu godinu za redom izabrana za najbolju internacionalnu pjevačicu je ostava vjerna zavodljivom stilu odijevanja i dubokom dekolteu kojeg je ovoga puta istaknula glamuroznom zlatnom Givenchy toaletom začinjenom visokim kožnim rukavicama.

>> Rihanna: Elegancija nije dugo trajala

Intenzivno plavom Yves Saint Laurent haljinom otvorenih ramena svoju je besprijekornu figuru naglasila Kylie Minogue dok se mlada Lana Del Rey, dobitnica nagrade za debitanta i međunarodni hit godine za pjesmu 'Video Games' odlučila za žarko crvenu kreaciju romantičnog kroja koju potpisuje Vivienne Westwood.