Premršavi modeli na svjetskim tjednima mode pravilo su od kojeg niti jedan dizajner ne želi odustati. No, revija brenda Premoli zahvaljujući voditeljici Alessiji Venturi podsjetila nas je kako haljina dizajnirana na zavođenje izgleda na tijelu skladnih ženstvenih proporcija

Najveće modne kuće ovih tjedana predstavljaju svoje temeljito pripremane kolekcije u nadi da će održati svoj status na tronu najboljih.

U Milanu su svoje viđenje mode za sljedeću sezonu dali Prada, Moschino, Gucci i Dolce&Gabbana, no unatoč ženstvenosti i profinjenosti koje promiču njihove kreacije manekenke su i dalje mršavice androgenog izgleda.

Već navikli na takve bljednjave djevojke koje na tanašnim nogama jedva održavaju ravnotežu na izrazito visokim potpeticama, zaboravili smo kako je to izgledalo nekada kada su pistama kročile prave manekenske lavice.

Na to nas je podsjetio brend Premoli koji je za svoju reviji izabrao talijansku voditeljicu Alessiju Venturu. Idealno pogođena seksepilna i raskošna haljina u boji tirkiza s izrazito dubokim dekolteom senzualno je naglašavala tijelo očaravajuće ove tridesetogodišnjakinje.

>> Tko je vlasnica najpoželjnijeg tijela?

>> Manekenke nastavile s padanjem po pisti

Okupljene je ostavila bez daha i zavodljivom prekrasnom kosom boje čokolade prošarane pramenovima tople boje karamele. Njezin je izlaz na pistu mnogima zasigurno bio desert dekadentniji i od najkaloričnijeg talijanskog čokoladnog sladoleda.