Još je jedan mini makeover urodio plodom. Kandidatkinja Anamarija Subotić odlučno je prihvatila prijedloge stručnjaka i u samo jednom danu obična plavuša se pretvorila u atraktivnu brinetu

Anamarija Subotić nova je kandidatkinja za mini makeover. Oduvijek je voljela eksperimentirati sa svojim izgledom pa joj promjene nisu ništa nepoznato.

S obzirom na njezinu slobodu ovo će biti pravi pravcati makeover. Prvi korak bio je frizerski salon u kojem će Anamarija doživjeti najveću promjenu pa će se od klasične plavuše pretvoriti u otkačenu brinetu.

Drugi korak je elegantni make-up. Anamarija ima prekrasne plave oči pa će se cijeli make-up bazirati na naglasku tog njezinog glavnog aduta.

Vizažistica Ivana Hotti se odlučila na nježnije zemljane boje s naglaskom na smeđi smokey eyes koji će se savršeno uklopiti uz novu boju kose.

>> Šiške osvježile mladenački look

>> 5 makeover trikova u 5 minuta

Posljednji korak koji će upotpuniti cijelu priču odabir je novog stajlinga. Uz pomoć modnog stručnjaka Anamarija je odabrala dvije kombinacije jednu za dnevni i jednu za večernji izlazak.

Više u In Magazinu.