Blagdansko vrijeme ispunjeno brojnim domjencima i zabavama privuklo je mnoštvo poznatih zvijezda čije su nas modne kombinacije inspirirale za odabir stila u kojem svaka dama može postati kraljica najluđe noći. Donosimo 5 stajlinga za novogodišnju noć koji će udovoljiti željama romantičarke, klasičarke, trendseterice, rokerice i partijanerice

1. Romantičarka
Odjevni komad koji se može nositi u svim godišnjim dobima i raznovrsno kombinirati definitivno je bijela čipkasta haljina. Jednostavan kroj i raskošna čipka u trenutku će vas pretvoriti u romantičarku i kao stvoren je za doček uz večeru primjerice u društvu prijatelja u intimnoj atmosferi. Modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović svoju malu bijelu haljinu upotpunila je salonkama u boji pudera, elegantnom clutch torbicom te upečatljivim crvenim ružem i kosom zalizanom u nisku punđu.

>>5 blagdanskih stajlinga u stilu starog Hollywooda

2. Trendseterica
Planirate li se opustiti u nekom od klubova i plesati cijelu noć, uz kombinezon koji je ove godine vladao gotovo na svakom crvenom tepihu, nećete pogriješiti. Spisateljica i scenaristica Jelena Veljača kombinezon u trendi navy boji uskladila je s elegantnim crnim salonkama i večernjom torbicom. Plave kovrče u retro stilu obogatila je jednostavnim make upom s dominantnim crvenim ružem.

3. Rokerica
Za doček na tulumu gdje je gužva neizbježna toalete osjetljivih materijala nikako nisu poželjne. Trendi kožnate hlače, majica s natpisom i crni sako kombinacija je u kojoj ćete se osjećati nesputano, a pri tomu izgledati dotjerano. Pjevačica Vanda Winter u ovaj jednostavan look unijela je dašak glamura frizurom počešljanom u stranu i ukrašenom krupnim kovrčama, te nezaobilaznim crvenim ružem.

 

4. Klasičarka
Ljubiteljice klasičnog stila koje će za doček odabrati večeru u restoranu u izboru toalete mogu birati u gotovo svakom izlogu. Koktel haljinu jednostavnog kroja s bijelim ovratnikom jedna od najbolje obučenih Hrvatica Iva Balaban kombinirala je uz salonke optimalne potpetice retro stila. Frizura podignuta u punđu i make up s naglašenim očima dovoljni su da zasjate kao retro diva.

 5. Partijanerica
Ukoliko doček planirate provesti na otvorenom i potom se prepustiti daljnjem slijedu događanja u novogodišnjoj noći, kombinacija koja lako prolazi u različitim tematskim okruženjima već se krije u vašem ormaru. Uska crna majica, trendi suknja midi dužine i gležnjače dobitni su spoj, bivša mankenka Kristina Bradač ležernu kombinaciju uskladila je s raspuštenom frizurom i jednostavnim make upom.