Poznate ljepotice poput Kylie Minogue i Angeline Jolie ne prestaju nas iznenađivati svojim preobrazbama. Njihova lica u samo nekoliko dana pomlađuju se za nekoliko godina i dobivaju poseban sjaj poput plastičnih lutkica. Kakvim se to tretmanima podvrgavaju vladarice crvenog tepiha otkrio nam je estetski kirurg Tomica Bagatin

Surfajući internetom gotovo svakodnevno nailazimo na fotografije poznatih ljepotica koje nas iznenađuju svojim blistavim tenom kao i glatkom kožom. Pri tome ne govorimo o tinejdžerkama već o 30 i 40 godina starim ženama koje izgledaju kao školarke.

Klasičan primjer su sestre Minogue koje ne prestaju šokirati svojim plastičnim izgledom.

Pjevačica Kylie Minogue je na nedavnim paparazzi fotografijama iznenadila javnost osušenim licem i vratom, no samo nekoliko dana poslije pojavila se na jednom javnom događanju blistava i zategnuta.

Isti efekt vidljiv je i na licu Angeline Jolie. Seksi glumica se okušala u ulozi redateljice filmskog uratka koji se još uvijek snima. Fotografije sa seta otkrile su umorno, blijedo i ispijeno lice glumice koje se u samo nekoliko dana transformiralo.

Angie i Brad Pitt su se prošetali crvenim tepihom na premijeri filma 'Megamind' održanoj u Parizu. Popunjena i zategnuta Angie je blistala, a njezino glatko lice sjajilo se pod blicevima fotoaparata. Kako je to moguće u tako kratkom vremenskom razdoblju?

Estetski kirurg Tomica Bagatin otkrio nam je tajnu njezine brzinske preobrazbe.

'Lice Angeline Jole najvjerojatnije je bilo na terapiji botoksom i filerima. Hijaluron popunjava već stvorene bore i nepravilnosti na licu i daje se u kožu ili ako se radi o povećanju volumena, može se dati i u dublje slojeve.'

Doktor otkriva kako se terapija filerima najčešće se koristi za korekciju nazolabijalnih bora, povećanje usnica kao i dodavanje volumena u određene regije lica kao što su područje ispod očiju, naglašavanje jagodičnih regija ili naglašavanje linije čeljusti.

>> Cindy priznala: Koristila sam botoks!

>> Nicole Kidman zbog botoksa na crnoj listi

Ovakav tretman brz je i jednostavan, a lice u trenu poprima zdraviji oblik koji u kombinaciji s popularnim botoksom skida godine u trenu.

Kozmetička terapiji botoksom i filerima dostupna je i u Hrvatskoj i postaje sve popularnija. Zahvat traje od 30 do 45 minuta, a cijena se kreće od 2500 kuna.