Od 11. do 13. ožujka 2011. godine na Zagrebačkom velesajmu održat će se 13. Međunarodni sajam kozmetike, pribora i opreme za salone - DANI LJEPOTE

DANI LJEPOTE događaj je na kojem svoju dekorativnu i kozmetiku za njegu izlažu brojni svjetski proizvođači, a uz bogatu lepezu proizvoda posjetitelji mogu na vlastitoj koži iskušati različite kozmetičke, wellness, medicinske i sportsko-rekreativne tretmane koja pridonose zdravom životu i njegovanom tijelu.

U tri sajamska dana, Zagrebački velesajam živjeti će u znaku ljepotei zdravlja tijela i duha!

Zadovoljna.hr vas vodi na Dane ljepote!

5x2 ulaznice za vikend ispunjen ljepotom i zdravljem dobile su Katarina Luketa, Sandra Špiljar, Dina Crnec, Maja Kordić i Sandra Brala.

Dobitnice svoje ulaznice za Dane ljepote mogu podići na info punktu na Južnom ulazu Zagrebačkog velesajma, Avenija Dubrovnik 15, uz predočenje osobnog dokumenta.

CELEBRITY CORNER – novi je sadržaj Sajma i predstavlja mjesto jedinstvenog druženja s poznatim osobama iz svijeta estrade, mode i sporta.

U nedjelju 13. ožujka u 12 sati u ugodnom, opuštajućem kutku, najavljujemo dolazak Leone Paraminski ,Jacquesa Houdek, Bojana Jambrošića, cura iz grupe Feminem, Roberta Boškovića, Ivane Kindl, Antonije Šola, Žanamari Lalić, Viktorije Novosel i mnogih drugih.

Najavljujemo i već tradicionalno natjecanje u dizajnu noktiju u kojem će 12. i 13. ožujka profesionalci i početnici odmjeriti snage 10 kategorija.

U subotu, 12. ožujka održat će se 'Natjecanje u kategoriji French Pink & White Akril' odnosno gel tehnici, a nedjelju, 13.03.u kategorijama 'Nail Art' i 'Nail Art 3D' na temu Beach Party. Pristigli radovi u kategoriji Nail Art fotografije biti će izloženi u centralnom paviljonu kao i radovi u kategoriji Nokti u kutiji. Svoja će znanja i vještine demonstrirati i testirati učenice iz strukovnih škola na natjecanju u oblikovanju noktiju u kategoriji početnika.

Ukupna pobjednica – pobjednik s najviše osvojenih bodova
u svim kategorijama natjecanja, bit će proglašena prije zatvaranja sajma DANI LJEPOTE , u nedjelju 13.03.2011. na centralnoj pozornici. Prijave za natjecanje traju do 05. ožujka 2011.

Trodnevno sajamsko događanje ljepote i zdravlja bit će upotpunjeno wellness seminarom u organizaciji Wellness druge Hrvatske i wellness učilišta Vimal.

Svakodnevnim izlaganjima predstavit će se važnost edukacije trenutno nedostatnog kadra (menageri, koordinatori, terapeuti, recepcionari i maseri) u rastućoj industriji wellnessa.

Posjetitelji će imati priliku poslušati zanimljiva stručna predavanja i prezentacije izlagača na temu anti-ageinga, mikrodermoabrazije, time controla, nail designa, permanentnog make-upa, opadanja kose, akni, pigmentacije, oblikovanja tijela, a uz besplatne savjete vrhunskih vizažista na vlastitoj koži isprobati proizvode uz tretman kozmetičkih stručnjaka.

Pozivamo Vas na ovaj praznik ljepote, u kojem otkrijte tajne njegovanijeg i ljepšeg izgleda, a uz malo sreće, u svakodnevnom nagradnom kvizu u 17 sati, osvojite vrijedne nagrade izlagača i sponzora sajma.