Na Praznik rada Severina je na svoj Facebook profil postavila fotografiju svog prazničnog izdanja u crno-bež kombinaciji kojom su dominirale cipele netipičnog modela za najveću hrvatsku promotoricu štikli. Negativni komentari nisi izostali, ali znajući da sve što ova zvijezda dotakne postane hit, vrlo skoro bi se na našim ulicama mogle pojaviti upravo takve - 'mule' cipele

Na svjetskoj je sceni najveće priznanje štiklama pjesmom dala Jennifer Lopez sa svojim hitom 'Louboutins', ali Severinin hit 'Moja štikla' najveći je hrvatski hommage omiljenom ženskom predmetu želja.

Zvijezda je mnogo puta od tada bila i promotorica najpoznatijih i najseksipilnijih modela štikli, uglavnom noseći one s najvišom potpeticom od 12 i više centimetara.

Ali nakon operacije koljena Severina je skinula sve one svjetlucave, lakirane i glamurozne štikle te svoja stopala ubacila u anatomski oblikovane tenisice i ravne cipele.

U potonjem modelu, cipeli-natikači poznatoj kao 'mule' model modnog brenda H&M Severina je obilježila Praznik rada, izazivajući brojne podijeljene komentara oko njihovog odabira.

Ovakve cipele definitivno nisu tipične za našu modno najosvješteniju pjevačicu, no upravo zbog toga što se boji noviteta i nekonvencionalnih izbora (poput bijelih soknica i štikli) sigurni smo da će utjecajna Severina i ovakav model cipela učiniti 'must have' komadom.