Hrvatske manekenke su se za potrebe predstavljanja kolekcije ljetnih haljina pretvorile u lutke. Blijeda lica s malo rumenila pokazale su Ivana Ergić, Dvina Meler, Iva Jerković, Jelena Orešković i Stefani Hohnjec koja je otkrila kako je broj njezinog grudnjaka još uvijek 4

Ženstveno i veselo je ono što će pripadnice ljepšeg spola nositi ovog proljeća i ljeta pa su lijepe manekenke prošetale u veselim bojama, lepršavim volanima i podatnom materijalu.

Kada je riječ o trendovima u make up-u trendseterice bi mogle doživjeti mali šok. Uz porculanski ten i tek ponešto rumenila, s lica treba maknuti i obrve.

'To je ružni dio proljetnog trenda', rekla je vizažistica Sandra Marković te dodala kako postoje dvije opcije, počupati obrve ili ih posvijetliti.

Ipak, naglašava kako je prirodno uvijek in, stoga nije potrebno uvijek slijepo pratiti trendove koji kako dođu, tako i prođu.

'Malo rumenila, sjajilo i sjenilo su dovoljni za postizanje zdravog izgleda', rekla je Sandra Marković.

Dvije od pet ljepotica koje su predstavile nove trendove uskoro će haljine i šminku zamijeniti puno opasnijim stvarima.

Dvina Meler i Stefani Hohnjec kreću na put u Novu Gvineju gdje će se pokušati zavući što dublje u džunglu i otkriti njezine tajne.

Stefani koja će se prvi puta pridružiti iskusnoj Dvini na zanimljivom putovanju nije mogla izbjeći pitanje o grudima koje su se uistinu smanjile.

'Ne znam zašto su ljudima moje grudi toliko zanimljive', pitala se bivša gimnastičarka koja je otkrila kako još uvijek kupuje grudnjak broj 4.

Za avanturu, no onu ljubavnu sprema se i manekenka Jelena Orešković koja ovog ljeta planira piti šampanjac i jesti jagode u muškom zagrljaju.

Više u In Magazinu.